maijastina

2 reviews

Badges

Blog link

Reviews (2)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Alphut Restaurant

Miellyttävä kokemus! Ravintola on vaihtanut omistajaa edellisen kommentoijan jälkeen. Liikeidea on kuitenkin pysynyt samana. Tarjoilijoilla oli nätit alppimekot ja punaruudulliset esiliinat. Alppimusiikki tuo ravintolaan omanlaisensa tunnelman.

Söimme ystäväpariskunnan kanssa lihafonduet ja 3 juuston racletet. Tarjoilija kertoi, että juustot tuotetaan ravintolaa varten Sveitsistä. Ne olivat todella maukkaita! Tarjolla oli perusraclettejuuston lisäksi viherpippuri- ja chilijuustoa.

Lihafonduen liemenä oli maukas lihaliemi. Lihan laatu oli ensiluokkaista. Kasviksia, tikkuperunoita ja kastikkeita tuotiin lisää sitä mukaa kun astiat tyhjenivät.

Jälkiruoaksi nautimme suklaakakut, jotka olivat todella hyvät. Kakut oli tehty ravintolassa ja lisukkeena oli kirsikoita ja valkosuklaakastiketta.

Viinilistan hyvä hinta-laatu-suhde on erittäin hyvä! Campilo Crianza maksoi 46,50€. Katajanokan Kasinolla sama viini maksaa 70€.

Tarjoilu pelasi todella mallikkaasti ja ystävällisesti. ravintolassa oli välitön ja ystävällinen tunnelma. Me tulemme tänne uudelleenkin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 10.02.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Piste

Rukan paras ravintola! Nautimme ravintolassa 3 ruokalajin illallisen 4 henkilön seurueessa.

Alkuruoaksi nautimme blinit, joista toinen terva-kylmäsavulohimoussella ja toinen poromoussella. Lisäkkeeksi blineille tuli punasipulihilloketta ja hieman salaattia.

Porocarpaccion seurana oli täydellistä, todella pehmeän makuista poronvasanmaksamoussea sekä karpalosiirappia.

Pesto-valkosipulietanat oli kuorrutettu vuohenjuustolla ja olivat parhaimmat, jotka olen milloinkaan syönyt.

Kevyesti savustetun nieriän lisäkkeenä oli tatti-ohrattoa (kuten risotto, mutta ohrasta). Ohratto oli todella maukasta ja kivempi vaihtoehto kuin perinteisempi risotto.

Sisäfilepihvi oli kuorrutettu Musta Pekka -juustolla. Kyytipoikana oli punaviinikastiketta ja lohkoperunoita. "Perusannos", mutta taiten tehty. Kypsyysaste oli juuri haluamamme medium miinus.

Poroannoksessa oli sekä filettä että karetta. Vuohenjuustorösti ja riistakastike olivat maukkaita. Myös tämän annoksen kypsyysateet olivat kohdallaan.

Jälkiruoaksi nautimme Lakka crème brûléet ja köyhät ritarit. Köyhät ritarit tarjoiltiin mustikka hillon ja paikallisen lähiruokakaupan tekemällä vaniljajäätelöllä.

Ravintolan listalla oli käytetty paljon paikallisia raaka-aineita. Muutenkin ravintola erottui edukseen muista alueen ravintoloista, jotka ovat pääasiallisesti "ketjuravintoloita".

Tarjoilu oli rennon asiallista ja ystävällistä. Ammattitaitoinen tarjoilija suositteli meille annoksiin hyvin sopivat viinit. Viinilistan hinta-laatu-suhde oli poikkeuksellisen edullinen ns. paremmissa viineissä. Amaronen hinta oli 69€.

Miljöö oli miellyttävän persoonallinen. Asiakaskunta oli laaja lapsiperheistä ulkomaisiin yritysasiakkaisiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 42€ Added: 10.02.2013
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites