makustelijapoppoo
1 reviewBadges
Blog link
Reviews (1)
These reviews don't affect the average
Hintamme nokkaa kohden koostuu erihintaisista pizzoista, 1,5 litran kokiskannusta ja valituista jälkkäreistä. Vuosikausia sitten jo Katjan ryhdyttyä ravintoloiksijaksi, kävimme edelleen säännöllisesti ja pidimme Pepen jälkeisestä toiminnasta. Sitten eräänä kertana oli kabinetti buukattu tuplasti - meille ja joillekin toisille. Ehkä nuo toiset olivat venyttäneet varaustaan tai henkilökunta sekoillut. Koska joutuisimme odottamaan kabinetin vapautumista, kysyin silloin paikalla olleelta miestyöntekijältä 7:stä pizzastamme paria veloituksetta. Eivät kuulemma ole niin höveleitä. Sitten jatkoimmekin muutamina kertoina tämä kerta mukaanlukien Rossossa. Nyt on vierähtänyt hieman pidempi aika ja Rossoa ei enää ollut. Päätimme käydä katsomassa, miten Rivieran saamat arvostelut kuvaavat tämän iltapäivän tilannetta. Kyllä vaan. Tultuamme 7 hengen porukalla sisään saimme itse hakea ruokalistat, jotka ovat omanlainen kiva keksintö. Niitä ei tuotu meille, eikä meitä huomattu millään tavalla. Koska olin varautunut tähän luettuani näitä stooreja, menin noutotiskille kysymään saako teiltä isoa kannullista limsaa. Kyllä saa ja pienen mietinnän jälkeen selvisi hintakin. Sitten sanon, että se on hyvä ja kysyin kauanko menee 7 pizzan kanssa? Ei kauaa. Ok. Tuletteko ottamaan tilauksen? Kyllä. Ja homma toimi siitä eteenpäin. Eli kulttuuri on vähän kuin Venäjällä : Pitää antaa potkua peruksille, niin alkaa tapahtua :) Pizzat olivat isoja ja hyviä. Itse otin Del Capitanon ja täytyy sanoa, että ihan loistava valinta. Ehkä Katja saisi ravintoloitsijana olla enemmän paikalla, kuten alussa oli. Hän se kuitenkin vastaa henkilökunnan motivoituneisuudesta. Ja vielä loppukevennyksenä 10-uutisten tapaan : Jo ihan yhteisvessan käsienpesuhanan nähdäkseen ja kokeillakseen kannattaa tulla - on se niin hämmästyttävä ja hieno keksintö! Eli kaikki vähintään kohtuudella kohdallaan, kunhan asiakas itse huolehtii siitä, että tulee huomatuksi positiivisesti.