munakarva

1 review

Badges

Blog link

Reviews (1)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Chengdu

En tajua, miten jotkut täällä voivat antaa Cheng Du:lle näin huonoja pisteitä. Kummastuttaa todella, koska silloin kun minä kävin niin kaikki oli täydellistä. Lyhyestä virsi kaunis: Stadin paras kiinalainen ravintola. Ehfottomasti kaupungin paras hinta-laatusuhde buffetin osalta, 11,95€ on naurettavan pieni hinta näin laadukkaasta ruoasta.

Ne salaatit ja se kylmä liha...voi pojat! Ne vei jo kielen mennessään. Niillä myös oli ankkaa buffetissa, mitä harvemmin näkee. Eikä unohdeta niitä tuoreita katkarapuja; onhan se kuoriminen vähän ärsyttävää mutta tuore on tuore. Pääruoat olivat fantastisia ja vahvasti maustettuja oikeilla mausteilla, kunnon chilillä ja sichuanin pippurilla. Ne mustapavut oikein hyökkäsi makuhermoon, juuri niin kuin pitääkin. Munakoisohöystö oli mahtava ylläri ja maistui ihanalle riisin kanssa. Frittikanatkin (vai possu?) olivat erinomaisia; ei raskaita vaan rapsakoita ja liha oli täydellisen mureaa. Ja se keitto....söin varmaan viisi kulhollista lisää vaikka maha oli jo täynnä, niin hyvää se oli. Chilikastikkeet (makea ja vahva) olivat myös hyvälaatuisia.

Jos lounas oli näin hyvä, niin ala carte varmasti pistää sukat pyörimään jaloissa. Tulen käymään monta, monta kertaa täällä. Kiitos Cheng Du!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 21.10.2017
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites