neutri

8 reviews

Badges

Blog link

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Trattoria Il Faro mediterranean

Äitienpäivälounasta varten varasimme pöydän neljälle. Saavuin seurueestamme ensimmäisenä paikalle. Kukaan ei tervehtinyt tai katsonut minuun päin sisään saapuessani, vaan jouduin tiskille kyselemään varauksemme perään. Sain valita kolmesta tyhjästä pöydästä. Istuin pöydässä ilman listaa, tai että minulta olisi kysytty mitä tahdon juoda, n. 10 minuuttia. Lista vihdoin tuotiin, ja siitä osoitettiin yksi sivu, jossa oli supistettu äitienpäivän menu. Edelleenkään juomasta ei kysytty. Seurueemme saavuttua listat tuotiin jälleen 10 minuutin viiveellä. Ruoat ja juomat saatiin viimein tilattua, ja n. 25 minuutin päästä tilauksesta pienet annoksemme saapuivat pöytään. Pääruoat oli selkeästi mitoitettu siten, että alku- ja jälkiruoat olisivat olleet välttämättömät. Tämä ei toki ole väärin, mutta asiasta olisi ehkä voinut mainita. Lammas lisukkeineen oli erittäin hyvää. Laskun maksettuamme meidät ajettiin pois. "Anteeksi, mutta seuraavat asiakkaat odottavat." Tämä silti, että viivyimme ravintolassa yhteensä 1 h 10 min. Kyllä täältä pitsan kotiin hakee, mutta älkää nyt ihmeessä jääkö paikan päälle syömään!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 08.05.2016
Rating: 0

Jätin elämäni ensimmäisen kerran kebabin syömättä. Ranskalaiset maistuivat niin eltaantuneelle, etten usko öljyä vaihdetun kuukausiin. Liha oli täysin syömäkelvotonta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 13.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Base Sello Quality food

Ylivoimaisesti paras lounas Leppävaarassa. Maukasta, rehellistä ja laadukasta ruokaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 08.12.2015
Rating: 1

Restaurant: Hanko Sushi

Kalliihko, joskin jopa tylsän asiallinen annos. Lohi oli lähes jäistä. En ehkä enempää odottanutkaan. Kyllä tänne suuren sushihimon iskiessä eksyy.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 08.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Chico's Sello burgers & bbq

Pienestä faceliftistä huolimatta Chico's ei edelleenkään pärjää kilpailijoilleen. Ruoka on hyvin keskinkertaista, teollisen oloista ja ylihinnoiteltua. Palvelu on ketjupaikan tapaan asiallista ja ulkoa opeteltua. Hämmentää, kuinka intohimottomasti ruokaan ja ravintolatoimintaan voidaan suhtautua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 08.12.2015
Rating: 0

Restaurant: Ragu

Kovin ristiriitainen kokemus. Kaksi ensimmäistä annosta olivat aivan uskomattoman jumalaisia - ensimmäisenä katkarapuja ja lohta, jälkimmäisenä punajuurikeittoa ja possua. Ainoastaan Chez Dominiquen muutamat annokset nousevat fine dining -muistoissani samalle tasolle. Kolmas annos oli tylsän turvallinen, ja sama linja jatkui loppuun saakka, joskin jälkiruoka oli erinomainen. Aperitiivisamppanjat ja viinimenu olivat loistavat. Parasta pitkään aikaan. Palvelu oli hajamielistä ja paikoitellen jopa sekoilevaa - viereiseen pöytään tyrkytettiin pariinkin kertaan annoksia ristiin, ja omaan pöytäämme salin toisessa päässä istuvien pääruokia. Kokeilla oli selkeästi turhautunut ja kiireinen fiilis. Paikka on yksinkertaisesti liian suuri tarjoamaan täydellisen kokemuksen. Näillä hinnoilla itsensä haluaisi tuntea "spesiaaliksi", jossa moni muu Helsingin paikoista onnistuu. Pienellä petrauksella Ragu olisi tähden arvoinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 58€ Added: 07.09.2014
Rating: 1

Kysyin (selvinpäin) baarimikolta kirpeää ja pitkää drinkkiä. "MIKÄ ON HIRVEEN PITKÄ DRINKKI?", "Kirpeä...", "Jaa, no voin mä sinne suolakurkun laittaa.". Tämän jälkeen sanoin molemmille olevan helpompaa, että otan lasin cavaa. Onneksi se oli halpaa. Kiertäkää tämä luukku kaukaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 4€ Added: 19.09.2014
Rating: 0

Restaurant: Passio Keittiö ja Baari modern european

Helsingin suositelluimmat paikat pääosin läpikäyneenä - sekä ennen että jälkeen tähden - yllätyin valtavan positiivisesti tästä uudesta tulokkaasta. Näin tasalaatuista menuta en ole saanut koskaan, vaan aina joku ruokalajeista on selkeästi noussut ylitse muiden, tai pettänyt. Annokset olivat omaan makuun hiukan kookkaita, ja toisen jälkiruoan kohdalla todella tiesi syöneensä, mutta tämä tuskin monia haittaa. Myös sommelierille antaisin täydet pisteet. Palvelu oli ehkä aavistuksen kiireisen oloista joskin asiantuntevaa, mutta se uudessa paikassa sallittakoon. Tänne uudelleen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 59€ Added: 18.05.2014
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites