silverado

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Yksi parhaista lounasravintoloista! Erittäin maistuvaa ja monipuolista ruokaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 02.04.2015
Rating: -1

Restaurant: Robson's

Buffetlounaassa salaattipöytä runsas, keitot maukkaita. Lämpimiä ruokia pari eri vaihtoehtoa, mauiltaan ja laadultaan ihan ok, mutta ei mitään ihmeellisiä. Henkilökunta ystävällistä. Kokonaisuutena 8/10.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 15.04.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Huivi

Ihan ok lounaspöytä, tuntuu että taso hieman vaihtelee päivästä riippuen. Välillä pääruuat hieman mauttomia. Salaattipöytä yleensä hyvä. Pari kertaa ollut loistavaa pannaria!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.04.2015
Rating: 0

Restaurant: Kokomo Tikibar & Room

Ensimmäisen käynnin perusteella huippu paikka. Erittäin maistuvat, monipuoliset ja persoonalliset burgerit, annoskoko runsas. Viihtyisä tunnelma ja henkilökunta ystävällistä. Vahva suositus!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 15.03.2015
Rating: 0

Restaurant: Cafe Bar 52

Lauttasaaressa on monia laadukkaita lounaspaikkoja mutta Bar 52 on ehdoton suosikkini. Tämän parempaa kotiruokaa en ole saanut juuri mistään! Valinnanvaraa on runsaasti ja kaikki on erittäin maukasta. Ruoka ei ole sieltä kevyimmästä eikä trendikkäimmästä päästä mutta perinteisen laadun ystäville tämän on täyden kympin paikka. Ravintola on tilava ja sisustuksessa löydetty onnistuneesti menneiden aikojen tunnelmaa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 03.06.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Poiju

Tilaamani wieninleike lohkoperunoilla oli pettymys. Annos todella mauton, kuivakan eineksen oloinen. Piti hakea ketsuppia että sai jotain makua. Ravintola on yhdistetty baari-ruokaravintola, joten en ruoan olettanutkaan huipputasoa, mutta silti alitti odotukset. Baariksi paikka on sinäänsä viihtyisä ja oluen merkeissä voisin poiketa toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 02.06.2013
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites