Kitchen is open

Il Banco Ristorante & Caffetteria

Rating 4.5 / 5

Reviews (35)

Kahden hengen kolme ruokalajia ja juomat. Ruoka ja kokemus erittäin mieleinen. Alussa jouduimme tosin hieman odottamaan vaikka tilaa oli reippaasti. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 114€ Added: 16.07.2016
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ihana ilta kauniissa ravintolassa! Ainutlaatuisen kaunis ravintola vanhassa pankkisalissa, mukavaa palvelua ja herkullista ruokaa. Meitä oli seitsemän hengen porukka tiistai-iltana ja olemme tyytyväisiä. Etenkin paikan alkudrinkit ja pääruokana ollut ankankoipi sai suosion! Eikä ole hinnalla pilattu. SUOSITTELEN!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 08.10.2015
Rating: 0

3. käyntini. Hyvä palvelu .Kiva viinilista edustaa eri puolia Italiaa . Meillä kaikilla katkarapukeitto alkuruoka, jos kaikki olisikin ollut yhtä hyvää... (Prosecco juomana ) : täydellinen. Peräti neljä pistettä tulossa , jos....
Mutta: täydellisesti tehdyn entrecoten seurana oli vähän kuivia tavallisia perunaviivaleita ja liian suolainen kastike. Risotto maukkaan maissikanan alla oli ylikypsää. Makea mansikka panna cotta, vaikka täydellinen koostumukseltaan ei kokonaisuutta korkeammalle pelastanut tällä kertaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 20.05.2015
Rating: 0

Maukasta ruokaa, mutkatonta palvelua! Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 24€ Added: 30.03.2015
Rating: 0

Loistava ravintola palvelultaan ja ruualtaan! Myyntipalvelun kautta tehty pöytävaraus isommalle porukalle pelasi sujuvasti. Olimme etuajassa ja tästä ei tehty ongelmaa vaan pääsimme heti pöytään. Pitkän miestarjoilijan suosittelemat ilBancon punaviiniglögit oli hyvä aloitus illalle. Söimme kolme ruokalajia, otimme kaikki eri ruokia jotta pääsimme maistelemaan ja muutamasta annoksesta halusimme vaihtaa lisukkeita mieltymysten ja allergioiden vuoksi. Mikä oli iloista huomata, asiasta ei tehty ongelmaa tarjoilijan ja keittiön puolelta vaan homma hoitui asenteella. Listassa miellytti laaja viinivalikoima ja se että viiniä oli mahdollisuus maistaa. Kaiken kaikkiaan ilta oli onnistunut ja meillä oli onnistunut tyttöjen ilta. Suositteken.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 23€ Added: 25.11.2014
Rating: 0

Olen käynyt pari kertaa lounaalla ja illallisella, aina yhtä hyvää ruokaa ja palvelu erinomaista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.10.2014
Rating: 0

Lauantain lounasbuffet oli hyvä kokonaisuus. Paljon maukkaita antipastoja, häränrintaa pääruokana ja jälkkärinä marjapiirasta. Kahvikin oli poikkeuksellisen hyvää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 17€ Added: 31.07.2014
Rating: 0

Hyvä lounasbufeet, parhaita Vaasassa. Parempi "liikelounas" vaihtoehto olisi tervetullut.
Hiukan petyimme kun ei voinit listalta tilata lounasaikaan..

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 31.03.2014
Rating: 0

Lounaskokeilu kahtena peräkkäisenä päivänä.

Lounas miellyttävä italialainen sekoitus. Konstailematonta ja hyvää. Ei mitään vau efektejä mutta fiilis jäi molempien kertojen jälkeen että voisi tulla paikkaan vielä uudestaan.

Paikkana il banco miellyttävä atmosfääriltään, joskin myös sokkeloinen. Tarjoilu pelasi perus konseptilla ihan hyvin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 12.02.2014
Rating: 0

Lounasruoka on aina hyvää, joskin toistaa aika paljon itseään, sillä tuntuu että lähes aina on ylikypsää lihaa ja kalaa. Muistan kun ensimmäisen kerran kävin ja paikasta jäi loistava fiilis. Sen jälkeen fiilis on kuitenkin ollut laskeva sillä henkilökunta ei ole kovin vieraanvaraisen oloista, eikä heistä juurikaan puhetta irtoa. Lounasaikaan pöydissä on yksi pieni pullo vettä ja jos lisää haluaa on sitä mentävä itse etsimään. Eli ruuan laatu on hyvä, mutta fiilis ja kokonaisuus jättää kylmäksi. A la cartesta olen kuullut huhuja, että huonompi kuin lounas.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 20.10.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Hovioikeudenpuistikko 11, 65100 Vaasa - Route
050-5930 202
http://www.ilbanco.fi

Options