Unknown

Qin Xia Opei

Rating 2.4 / 5

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Once again the owner of the place has changed, the restaurant now goes under the name "Xing Hai". The quality of the food has increased almost to the same level as the original owner.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 30.05.2014
Rating: 0

Söimme ystäväni kanssa friteerattua kanaa, annos oli taatusti huonoin koskaan ravintolassa syömäni. Ruoka oli täysin mautonta, mikä oli erittäin ikävä yllätys, koska muutamia vuosia sitten tätä ravintolaa kehuttiin Vaasan parhaaksi kiinalaiseksi. En tiedä onko omistaja sen jälkeen vaihtunut. Lisäämällä reilusti soijakastiketta saimme annokset syötyä, emme viitsineet valittaa, koska tarjoilija yritti palvella parhaansa mukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 15.06.2013
Rating: 0

Ruoka on ihan hyvää. edullinen hinta. mutta Ravintola on tosi pieni. siellä on vain neljä pöytää.
Se on hyvä paikka jos haluaa ottaa take-awayna. Mutta en suositelle jäämään sinne syömään mielummin ottaa mukaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 17.11.2012
Rating: 0

Huonoin kiinalainen missä olen ikinä käynyt. Arvosteluni koskee paikkaa jonka ikkunassa lukee Wuhan Family, osoite täsmää tämän ravintolan kanssa. En tiedä onko paikka vaihtanut nimeä vai mitä. Paikka on pikkuinen ja karu, vain kolme pöytää. Pienen odottelun jälkeen verhon takaa ilmestyi joku ilmeisen kommunikointikyvytön henkilö, jolle sai näyttää listalta mitä haluaa. Otin päivän lounaan, joka oli ilmoitettu yksinkertaisesti "kanaa ja hapanimeläkastiketta". Ideana täällä lienee ottaa ruoka mukaan, mutta päätin jäädä paikalle syömään. Pitkähkön odottelun jälkeen eteeni sysättiin lautasellinen riisiä ja toinen lautasellinen punertavaa mössöä jossa oli kananpaloja. Sitten mies taas häipyi verhon taakse. Löysin haarukan ja veitsen jostain tuhruisten soijapullojen välistä. Juomalasia, saati sitten juomaa, ei ollut. Ei myöskään servettejä, puikoista puhumattakaan. Riisi oli ok perusriisiä, mutta kanasörsseli mautonta limaista suorastaan oksettavaa. Tietysti ruoasta löytyi myös musta karva. Huonoin ravintolakokemukseni pitkiin aikoihin. En suosittele kenellekään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 06.11.2012
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 07.03.2011
Rating: 0

Location

Palosaarentie 13, 65200 Vaasa - Route