Unknown

Easy Kitchen Katinkulta

Rating 2.2 / 5

Customer experience

Child friendly

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Seurueemme otti alkuun koivugraavattua lohta, riimiporoa ja etanat, lohi oli oikein hyvää, eikä porossakaan ollut mitään valittamista, etanat tuli asianmukaisesti etanapannussa ja leipä oli kauniisti paahdettu. Koko seurue otti kuhaa pääruoaksi ja se oli oikein hyvää! Olimme positiivisesti yllättyneitä ruuan hyvästä laadusta! Palvelu oli hieman verkkaista ottaen huomioon että ravintolassa oli lisäksemme muutama pieni seurue.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 33€ Added: 17.01.2016
Rating: 0

Todella surkea palvelu ruokalistoja piti odottaa puolituntia kukaan ei tullut kysymään haluatteko juoda jotain. Alkuruuan etanat tuli paistetun leipäpalanpäällä..joka oli tosi kovaa ruuan tulo kesti todella kauan erittäin huono palvelu muutama pöytäseurue lähti ennen kuin saivat ruuat koska palvelu oli niin hidasta. Ruoka oli hintaansa nähden kallis annos oikea pettymys ruoka oli haaleaa. Ei ikinä toisten tulla enää

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 22.03.2015
Rating: 0

Siisti paikka ja kohtalaisen mukava, joskin hitaanpuoleinen palvelu. Ruoka ei innostanut- lohikeitto oli vetistä, salaatti kylpi kastikkeessa, joka oli useammankin seurueen jäsenen mielestä aika erikoisen makuista.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.04.2014
Rating: 0

Menimme nauttimaan hyvästä ruuasta. Pettymys oli suuri. Ei mitään muuta makua kuin rasva. Eikä ulkonäköään houkutellut. Suosittelisin kokin käyttämään yrttejä mausteina. Ketsuppi ja sinappi olisi ollut näiden annosten kaveri.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.04.2014
Rating: 0

Hotelliaamainen ei ollut mitenkään erityinen. Vohvelit olivat parasta, munakokkeli aivan kauheaa.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Added: 04.02.2014
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Options