Lounas käynnissä

Chico's Olari

amerikkalainen ravintola
Arvosana 2.3 / 5

Chico's tarjoaa pohjoisamerikkalaisen keittiön parhaita paloja omalla mausteellaan: rennolla fiiliksellä. Tule nauttimaan kanssamme kaupungin parhaat burgerit, mehevät pihvit, rapean raikkaat salaatit ja suussa sulavat jälkiruoat. Monipuolisesta juomavalikoimastamme löydät vaihtoehtoja tutuista amerikkalaisista klassikoista Reilun kaupan- ja luomutuotteisiin.


Arvostelut (16)

Perus chicos. Kyllähän tuolla nälän käy tappamassa, jos pakko on.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 26.03.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Mieheni söi nachoannoksen, jossa nachot olivat ihan kuivia ja siihen oli vaan lätästy päälle paria mautonta soossia. Minä söin pulled pork salaatin, jonka piti kuulemma olla ruokaisa. No, possua oli tosi vähän, kurpitsaa pari palaa, sweety dropsit olivat siis pari punaista jotain, salaatti lillui varmaan desissä öljyä. Söin kyllä nälissäni kaiken, mutta öljyn määrä kuvotti. Viidelläkympillä ei siis tultu täyteen, eikä oltu tyytyväisiä. Tarjoilija pahoitteli, muttei ollut sitä mieltä, että olisimme ansainneet mitään alennuksia tai kahveja tai muutakaan. Ainoa hyvä asia tässä ravintolassa on se, että siellä on lasten leikkipaikka. Ei sekään ole hääppöinen, mutta on kuitenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 07.07.2015
Arvosana: 0

Salaatissa kotilo, elävä kirva ja mustia palluroita

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.02.2015
Arvosana: 0

Perus chicos mesta. Ei hääppöinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.12.2014
Arvosana: 0

Tavallista parempia perus-hampurilaisia, hyvät lisukkeet ja kastikkeet. Myös salaatteja yms. kevyempää.

Kasvissyöjille Chicosilla on hyvät vaihtoehdot, kaikki hampurilaiset saa vaihdattaa soijapihvillä tai quorn-tyyppisellä fileellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 14.10.2014
Arvosana: 0

Lista ja ruoka ovat normaalia, ihan hyvää Chico's-tasoa. Halusin kuitenkin kirjoittaa tänne, koska sain erittäin huomaavaista ja mukavaa palvelua 28.5. Koin oloni tervetulleeksi ja palvelusta välittyi tunnelma kuin olisin yhteisessä olohuoneessa. Olen tottunut vastaavanlaiseen palveluun Englannissa, ja se ei ole kovi yleistä Suomessa. Olarin Chico'sissa tätä löytyi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.06.2014
Arvosana: 0

Äitien päivä 2014 Me saapumme klo 18, ne sano että se voi kestä 60 min, se oli ihan ok, 1. 5 tunti jälkeen ei mitään vielä taphtatuu, menne sitten itse kysymään miksi me vielä odota meidän ruoka, tytö sano että äitien päivä on kiire, ja sano että meidän ruoka tule seuraväksi, no 5 min vielä odotuksen jälkeen ruoka tule ja oli samalla kylmä ruoka, ne sano että jos me voimme odotta vähä aika me saamme uuden, mutta 1.40 jälkeen en haluamme ododata ennä ne sano että me ei taivuttaa maksaa ruoka mutta sen juomista mitä meille on, palvelu ei toimi olekaan, me sitten lähti ei näin voi hoitaa asiakas, ravintolan pitä, ensi hoita ilmaista alku ruoka. Me nyt toivomme niin että me saamme jotain ravintolasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.05.2014
Arvosana: 0

Täälä on vähän tapana antaa automaatisesti miinusta koska ketju. Tosiasiassa Olarin chickos tarjoaa varsin hyvälaatuisen ruuan kohtuu hintaan. Palvelu on ollu aina asiallista ja nopeaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 10.04.2013
Arvosana: 0

Ei mitään moitittavaa mutta ei juuri kehuttavakaan. Hiukan harmittaa kun texmex on listalta jäänyt tyystin pois - muutama annos tietysti löytyy hampurilaislistan ulkopuolelta. Ne kun ei jaksa kiinnostaa yhtään. Espoon ruokatarjonta on sen verran heikkotasosta, että keskiverto-chicos on ihan ok - palvelu on ok tasoa, ruoka syömäkelpoista ja tilat siistejä. Tuo kaikki ei ole mikään itsestäänselvyys jos kauppakeskusraflat ovat kiinni lauantai-iltana eikä pizzapaikka/kaljakuppila innosta. Ja haluaa pysyä lähiössä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 30.12.2012
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.07.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kuunkatu 3, 02210 Espoo - Reitti
010 76 63700
http://www.chicos.fi