Avautuu 11:00

Hummus House

Palestiinalainen keittiö
Arvosana 5 / 5

Olemme Palestiinalaistyylinen, viihtyisä ravintola Soukan sydämessä. Tarjolla arkilounaalla välimerellisiä kotiruokia suomalaiseenkin makuun. Erikoisuutenamme maittava hummus, rapsakat, takuutuoreat falafelit ja shawarma eri lihoista. Asiakkaanamme pääset taatusti nauttimaan maittavan makumatkan.

Hummus Housesta voit tilata myös ruoat juhliisi tai järjestää yksityistilaisuuksia ravintolamme tiloissa.

Valmistamme ruokia isompiinkin illanistujaisiin ja juhlatilaisuuksiin ennakkovarauksella. Tilaukset valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan yksilöllisesti räätälöityinä, huomioonottaen tilaisuuden luonteen ja tilaajien henkilökohtaiset mieltymykset. Teemme toiveiden mukaan myös erilaisia ateriakokonaisuuksia listamme ulkopuolelta.

Tiloissamme on myös mahdollista järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia juuri teidän seurueelle ja teemallenne sopivaksi räätälöidyllä menulla. Näihin tilaisuuksiin voitte myös tuoda menulle ja/tai seurueellenne soveltuvat juomat.

Rohkeimmille kulinaristeille tarjoamme myös hyvän maun rajoja rikkovia ”Bizarre foods”- teemalla järjestettyjä tilaisuuksia, joiden ruokalajit haastavat maistamaan ruokia joita muuten ei välttämättä tulisi syötyä.

Ravintolan henkilökunta antaa mielellään lisätietoa toimintaamme liittyen.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot

Arvostelut (6)

Mahtava hinta-laatusuhde, todellinen hidden gem. Lounasta viikolla, lauantaisin brunssi, joka viimeksi maksoi vain 10 euroa! Olemme myös tilanneet kotiin juhlia varten, ja vieraat tykkäsivät todella paljon.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 06.06.2019
Arvosana: 0

Harmi kun vain lomalla kerkeää Hummus Houseen lounaalle. Monipuolinen herkullinen lounas lihaa, broileria ja kasviksia ja tietty hummusta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.09.2018
Arvosana: 0
Ravintolan vastaus:

Hei! Kiitoksia hyvästä palautteesta! Nykyään meillä on tarjolla myös falafel- buffa lauantaisin klo 12-17. Terveisin, Hummus Housen henkilökunta

Soukan ja ehkä koko Espoonlahden alueen paras ruokapaikka. Tuoretta, maistuvaa ja kotitekoisen makuista ruokaa. Erityisesti falafelejä kannattaa tulla syömään, koska parempia ei yksinkertaisesti ole olemassakaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 06.09.2018
Arvosana: 0

Todella lämmin ja hyvä asiakaspalvelu ja vielä parempaa ruokaa! Ruoka oli todella laadukasta ja monipuolista. Salaatti oli tosi herkullista ja valikoima oli myös todella monipuolinen. Ruuat 5/5 salaatit 5/5
Nähdään uudestaan hyvän ruuan parissa!
Facebookissa jatkakaa ruokakuvien jakamista näyttää todella herkulliselta!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 05.09.2018
Arvosana: 0

Täällä tulee käytyä ainakin kerran viikossa lounaalla. Pieni mutta lämminhenkinen paikka. Lounas on monipuolinen ja edullinen. Koskaan en ole pettynyt. Omistajat ystävällisiä. Ruokaa saa myös mukaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.09.2018
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.09.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Yläkartanontie 28, 02360 Espoo - Reitti
+358451034987

Vaihtoehtoisia ravintoloita