Avautuu 09:00

Cafe Pannu

lounasravintola
Arvosana 2.2 / 5

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Salaattipöydässä hyvä valikoima. Vaikuttaa siltä, että pääruoka-aineksia olisi vaihdettu aiempaa edullisempiin kuten kaaliin, broileriin ja jauhelihaan. Esim. kalaa saa mielestäni nykyään harvemmin. Kuitenkin kun lounaslistasta löytyy jotakin itseä miellyttävää, ruoka on hyvää. Henkilökunta on perusystävällistä.

Mielestäni edelleen yksi Hämeenlinnan parhaista kotiruokaa tarjoavista lounasravintoloista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.12.2014
Arvosana: 0

Ei mitään hyvää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 06.10.2014
Arvosana: -1

Lihakastike oli sitkeää ei ihan kypsää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 910€ Lisätty: 23.06.2014
Arvosana: 0

Hinnat on minusta nousseet jo ihan tarpeeksi. Ennen oli Hämeenlinna paras ja edullisin noutopöytä. Nyt ei enää kumpaakaan. Ärsyttävintä oli, että alle vuoden ikäsestä tyttärestäni meni 2€:n maksu. Missään ei veloita lounaalla alle 3 vuotiaita. Ei ABC:lla, eikä edes Vanajan Linnassa. Pienistä asioista, kuten tason laskusta ja tästä kokemuksesta jää käteen mielikuva, että rahastus on pääasia, jolla yritettä paikata väheneviä asiakasmääriä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.05.2014
Arvosana: 0

En ymmärtänyt miten noilla joulupöytäeväillä oli hinta nostettu 10,00 €. Muutenkin taso mennyt ruokien laadussa alaspäin. Luumukiisseli jälkkärissä oli tosi vaikea löytää niitä luumuja. Kinkku oli perus kauppa tavaraa, voi sen lihan laittaa näikin mutta jos asiakkaita olisi ajatellut olisi sen voinnut paistaa itsekkin, jos olisi asiakkaita ajatellut.oikeastaan aika kurja jouulounas,odotin paljon enemmä, Kalaoli sitä samaa siikaa jhota muulloinkin, olisi voinnut odotta muutakin kalaa, PERINTEISELTÄ JOULUATERIAALTA. .VIIMMEINEN ATERIA TÄSSÄ PAIKASSA. HINNAN NOSTO OLI JOULULAHJARAHOJEN KERÄÄMISTÄ OMISTAJALLE.EI OLLUT MITENKÄÄN PERUSTELTUA. ON NIITÄKIN PAIKKOJA HÄMEENLINNASSA JOTKA EI NOSTA HINTOJA JOULUATERIALLE, HE ANTAVAT JOULULAHJAN USKOLLISILLE ASIAKKAILLE.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.12.2013
Arvosana: -1

Rehellinen ja reilu lounaspaikka. Kova suosio on aiheuttanut tässä paikassa sen, että lounasseuraa on taatusti tarjolla, vaikka tulisi yksin - pakko istua siis osin varattuun pöytään. Suosiosta huolimatta kassa toimii ripeästi ja ystävällisesti. Salaattipöytä on luokkaa hyvä++, tarjolla ehdottoman tuoretta ja hyvää reilusti. Lämmintä ruokaa ont arjolla monenlaista, joskin ruokalistaan oli gluteiinittomat jäänyt merkitsemättä, mutta lämminpöydässä sekin asia selviää. Tarjoilut kruunaa hintaan sisältyvät kahvi/tee ja jälkiruoka. Kaikkiaan paikka lienee Hämeenlinnan parhaita lounasvaihtoehtoja. Tulen jatkossakin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 24.08.2012
Arvosana: 0

Salaattipöytää pysty pitää, oikeestaan ihan syötävänä mutta lämpimän ruuan teko takkuaa kyl pahasti ?? Jauheliharuoka raakaa, suikalepata sitkeää, keitto mautonta... Tila on kyl hyvin kouluruokalamainen, palvelu kyl ihan ok, kanttisten kanssa keretään jopa pari sanaa vaihtaa mukavaa kansan kuppila maista toimintaa. Tosiaan kokki pienelle koulutus päiville lämpimän ruuan tekemisestä, niin homma vois toimia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 30.03.2011
Arvosana: 0

Lounasaikaan todella hyvä salaattipöytä, mukavia jälkkäreitä, asiallista meininkiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 17.02.2011
Arvosana: -1

Salaattipöytä loistava, lämpimät ruot ihan hyviä,
Henkilökunta on iloista, mutta paika on todella suosittu ja siksi usein aika hektinen, tunnelma.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 03.02.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hallituskatu 13, 13100 Hämeenlinna - Reitti
03-612 2244
http://www.cafepannu.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita