Ei tietoa

Cafe Picnic

Arvosana 4.5 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen monesti käynyt salaatilla Picnicissä. Ja toisinkun alla olevassa kommentissa väitetään, salaatit AINA raikkaita, tuoreita ja ihania (kahta salaattilaatua valittavissa, toinen on selkeästi rapeampaa ja täyttävämpää kuin toinen) ja leipä päältä ihanan rapeaa mutta puolitettaessa sisältä paljastuu pehmeää vähän tummempaa patonkia. Salaatin annoskoot on kyllä isot ja alle 8 euron salaatti täyttää kyllä vatsan niin että sillä jaksaa koko työpäivän. Paikanpäällä syödessä tykkään ottaa salaattiin kuuluvan ison teen jälkiruuaksi ja istuskella katselemassa ohikulkevia ihmisiä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 22.09.2015
Arvosana: 0

leipä joka kerta ollut kuivaa ja kovaa, salaatti puoli mätää ja näivehtynyttä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.08.2015
Arvosana: 0

Käyn kyseisessä paikassa useamman kerran viikossa salaatilla. Tämän puolen vuoden aikana olen joka kerta saanut iloista ja asiantuntevaa palvelua. Vakioannokseni on salaatti kolmella täytteellä ja sillä todellakin pärjää koko päivän iltaan asti. Pelkkä salaattipohja varmasti jo täyttäisi pitkälle, puhumattakaan sitten vielä täytteistä mitkä tulee salaatin päälle. Salaatin mukana tuleva leipäkään ei ole mikään pieni kämmenelle mahtuva kuiva käntty, vaan pitkä pala pehmeää patonkia. Ja kun tällaisen salaatin niin iloisella palvelulla saa alle 10 eurolla, voi ilolla suositella paikkaa muillekin! :) Ja hei, kahvinjuojan iloinen yllätys: sumppi tulee kaupan päälle! <3 (ps. myös kakut kannattaa maistaa, vievät kielen mennessään!)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 30.04.2015
Arvosana: 0

Hain salaateja mukaan, tein tilauksen edellisenä iltana. Palvelu oli todella ystävällistä ja sain ohikulkumatkalla nopeasti tarvitsemani salaatit, loistava sijainti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.03.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kaivokatu 7, 13100 Hämeenlinna - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita