Keittiö auki

Ciao! Caffe (Kiseleffin talo)

jäätelökahvila
Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (13)

Tulen tänne usein, koska kahvila on sisältä todella viihtyisä: nojatuolit ovat mukavia, siellä on usein reilusti tilaa ja rauhaa iltaisin ja hieno näköala kirkolle päin. En ole täällä muuta kokeillut kuin espressoa monta kertaa sekä viiniä ja leipiä. Kaikki nämä ovat hyviä: ei mitään valittamista. Hinta on tietenkin korkea, mutta missäpä ei olisi. Onneksi opiskelijakortilla saa alennusta! Palvelu on hidasta, jos sattuu jonoa, mutta yleensä ei kyllä ole ruuhkaa.

Arvostan myös sitä, että täällä saa iltaisin olikohan 10€ maksavan "aperitiivon", eli viinilasin tai drinkin lisäksi on pieni vaatimaton snack-tarjoilu (oliiveja, sipsejä, salaattia jne.) Tätä kivaa konseptia harvoin näkee Italian ulkopuolella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.10.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Joimme vain tavallista kahvia 2,2 euroa ja se oli pahin kahvi elämässäni. Oli pakko lisätä paljon sokeria siihen hirveämakuiseen kahviveteen. Myyjä ei reagoinut yhtään eikä vastannut huomautukseeni.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 2€ Lisätty: 03.07.2014
Arvosana: 0

Amazing italian ice cream! This cafe has a very nice atmosphere, with a beatiful view of the senate's square. Coffees and ice creams are the place's speciality undoubtedly! You should definitely try it!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 23.03.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.08.2013
Arvosana: 0

Kaksi makua eri jäätelöitä eli Grande. 3,90€ on melko kohtuullinen hinta artesaanijäätelöstä, mutta vähän siitä voisi silti nipistää (esim. 3,50€ olisi sopivampi). Siinä missä jäätelö oli herkullista ja suli suussa, oli palvelu aikamoista uunoilua. Hi-das-ta ja sähläävää. Milloin lensi lautanen lattialle, milloin myyjättäret törmäilivät toisiinsa. Kolmen asiakkaan jonon purkaminen kesti valehtelematta melkein 10 minuuttia. Koska ympäristö on kuitenkin arvokas ja miellyttävä, laitoin kokemuksen "keskiverroksi" enkä välttäväksi. Plussaa siitä, että olivat lauantaina klo.20 asti auki.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 08.09.2012
Arvosana: 0

Sisustuksen puolesta paikka on tosiaan varsin viihtyisä. Harvemmin olen kuitenkaan saanut yhtä kettuuntuneen oloista palvelua, varsinkaan vastaavalla viiveellä: Kun neljän asiakkaan saapuminen oli viimein noteerattu, oman överimakeahkon kahvini valmistumista viivytti vielä kermavaahtopursottimen tyhjeneminen kesken käytön. Se ei tietenkään ollut työntekijän vika, mutta hiljaisen puhinan sijaan olisi tietysti voinut olla ihan kiva kuulla jonkinlainen selitys tai muu kepeä kommentti asiasta. Ja jos olisi kysytty, en kyllä välttämättä olisi halunnut koko kermaa - juoman kuvauksessa kun luki "maito- TAI kermavaahtoa"...

Samoilla kulmilla on sen verran monta kivaakin kahvipaikkaa, että aika kofeiininhimoissa pitää olla, jos joskus uusiksi kokeilen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 19.08.2012
Arvosana: 0

Benin kanssa kahvilla. No joo, ei ny ihan mutta oli Ben Zyskowicz sentään samassa kahvilassa :) Otin kahvin ja jätskiä. Kahvi ok ja jätski myös, ehkä minun makuuni hiukan makeanpuoleista. Saattoi tietysti olla vain huono jätski valintakin.
Aika perus kahvila, ystävällinen ja nopea palvelu. Yli hinnoiteltu niinkuin kaikki kahvilat nykyään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.08.2012
Arvosana: 0

Käytimme cityshopparietua salaatteihin (2 yhden hinnalla). Salaatinlehdet ja tomaatit olivat jo parhaat päivänsä nähneet ja annokset olivat niin pienet ja surkeat, että vaikutti todella siltä, että työntekijöille olisi annettu ohjeeksi jakaa yhden henkilön annos kahdelle lautaselle, siis huijausta. Harmi, että näin ekskluuvisessa miljöössä on niin surkeat annokset. Sanomattakin on selvää, ettemme palaa ainakaan lounaalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 26.05.2012
Arvosana: 0

Toista kertaa Ciao! :ssa, valitettavasti kolkko tunnelma jatkui. Kahvi on juotavaa ja mustikkapiirakka maukasta, mutta jostain syystä en kauaa halunnut siellä istua. Meteli kamala vaikka asiakkaita oli vain kourallinen. Henkilökunta oli mukavaa, muttei millään lailla muistettavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 24.03.2012
Arvosana: 0

Hyvät jätskit.
Otettiin salaatit, kana ja mozzarella (taisivat olla ainoat vaihtoehdot.) Vähän rusehtava perussalaatti, hyvin lisukkeita ja toimivia sellaisia.
Jälkkäriksi jätskit, oli mahtavaa löytää maaliskuussa noinkin hyvä jätskipaikka. Italialainen Marja-mascarpone ja Aftermidnight oli loistavia. Nam.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 18.03.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Aleksanterinkatu 28, 00170 Helsinki - Reitti
040-6803 888
http://www.ciaocaffe.fi/