Suljettu nyt

La Cantine

ranskalainen
Arvosana 4.9 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (61)

Mitä parhain paikka järjestää yksityisillallisia! Herkullista ruokaa ja palvelu täydellistä. Keittiömestari todella osaa hommansa, ravintolan tunnelma on hieno ja asiointi ravintolan kanssa on sujuvaa ja moitteetonta. Minulla on vain yksi kehoitus niille, jotka etsivät itselleen paikkaa, jossa järjestää yksityisjuhla: älä epäröi valita tätä ravintolaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.10.2016
Arvosana: 1
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Helsingin parhaimmistoa. Tavallaan arkista, mutta todella laadukasta ja maukasta. Vaihteleva lounaslista, järkevät annokset. Käyn vähintään kerran viikossa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.03.2016
Arvosana: 0

Mukava ja tyylikäs mesta, erinomainen ruoka ja hyvä palvelu.

Lounasvisiitti oli maistuva kokemus. Hyviä oluita tarjolla, jotka valitettavasti tuplaavat lounaan hinnan. Mutta tällä kertaa oli sen arvoistakin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 24.03.2015
Arvosana: 0

Kaupungin paras lounaspaikka, Ala Cartea en ole vielä kokeillut mutta oletan senkin olevan samaa hyvää tasoa. Ystävällinen palvelu, hyvä tunnelma, lämmin suosittelu!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 13.03.2015
Arvosana: 0

Olipa hyvää! Jaoin seuralaiseni kanssa alkupala- ja pääruoka-annokset ja ne olivat erinomaisia. Alkupalana tarjoillut vihersimpukat saivat jo hymyn nousemaan huulille ja pääruokana syömämme kana olisi täyteläisen hyvää. Tämä oli ensimmäinen käyntimme mutta paikka pääsi kertaheitolla suosikkeihimme.

Palvelu oli ystävällistä. Ainoa pieni miinus ehkä hieman kolkosta sisustuksesta. Jotain kauneutta, lämpöä ja pehmeitä pintoja kaipaisi lisää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 29.01.2015
Arvosana: 1

Uskomattoman upea makuelämys lounashintaan! Paikka ja tunnelma kiva, ruoka erinomaista! Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 10.12.2014
Arvosana: 1

Kävelimme sattumalta sisään ja yllätyimme tasosta. Frenchy bistro, jossa mainio tunnelma, superystävällinen palvelu. Ja se vaihtuva lista liitutaululla... Vau!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 14.11.2014
Arvosana: 1

Tartuttiin Grouponin diiliin black angus pihvit kahdelle 24e eli siis tavallaan 2 yhden hinnalla. Ruoka oli ihan hyvää, joskin en maksaisi siitä kyllä täyttä hintaa, pihvissä oli ihan mukavasti rasvakalvoja, entrecote kun oli kyseessä. Otettiin jälkkäriksi creme bruleetä ja tarte tatinia. Ensimmäinen oli oikein hyvää, tarte tatin ei kummemmin säväyttänyt. Kaiken kaikkiaan ihan kiva paikka, toisaalta en näe äkkiseltään syytä uudelleen vierailulle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 05.03.2014
Arvosana: -4

Mutkatonta, erittäin maukasta bistro ruokaa kohtuu hintaa Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.02.2014
Arvosana: 1

Just mediocre, without being totally French, with Italian pastas and American classics: Cesar salad (you can found all Helsinki) brownies Very poor and common salads.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.02.2014
Arvosana: -6


Sijainti

Laajalahdentie 17, 00330 Helsinki - Reitti
09 499 901
http://lacantine.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita