Avautuu 11:00

Hanko Sushi Ruoholahti

sushia
Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (37)

Takeaway annoksen sushit eivät lieneet ihan tuoreita. Koostumus oli sellaista, että olisivat pidempäänkin seisoneet pöydällä huoneenlämmössä. Eikä kala ollut ihan tuoretta. Lisäksi yhdessä makissa oli mukana hius.
Valitettavan huono kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.02.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Uskomattoman hidasta ja haparoivaa palvelua ollakseen varteenotettava lounaspaikka. Kävin täällä usein siitä huolimatta hakemassa lounasta, koska se on ainoa sushipaikka lähietäisyydellä työpaikastani. Viimeisenä tikkinä oli kuitenkin tarjoilijan käsittämättömän töykeä käytös. Sushi on myös räikeän ylihintaista laatuun nähden. Ravintolat ulkoiset puitteet ovat kunnossa, mutta sisältö mätä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 02.12.2016
Arvosana: 0

I ordered one take-away menu by phone.

When I arrived at the restaurant, I reiterated my order to the cashier: "One large menu". I then paid by card but didn't check the price (Finland isn't a country where one must check every little payment one makes, is it...).
When leaving the restaurant, I noticed there were two menus in the bag and thought they had made a mistake.
I went back to the cashier and asked about it -with a calm voice and not even a shadow of animosity- when the employee (she might be the owner) who had taken my order on the phone appeared suddenly from behind the desk, telling me -with more than just a shadow of animosity- "This is exactly what you ordered! If you want a refund, the procedure's gonna be very long, we must go in an office, etc." I interrupted her logorrhea to say that it was allright because, deep down, I was ready to pay the extra 13 € just to get out of that unpleasant encounter. She added: "If you have friends, you can offer it to your friend".

I've been buying my lunch for quite some time from that restaurant; needless to say I won't anymore. She stole my 13 € but lost the hundreds I used to spend every year. I will take my custom elsewhere.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.08.2016
Arvosana: 1

Jätti toivomisen varaa. Nigirit huonosti leikattuja ja makit kömpelösti tehtyjä, osittain onttoja. Misokeitto aivan liian suolaista eikä siitä löytynyt sattumia. Vihreässä teessä oli esanssinen, keinotekoinen maku. Kala sentään vaikutti tuoreelta. Lisäksi tarjoilijanaisella oli ihana, kaunis hymy. Se paikkasi paljon.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 28.08.2015 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Sushi oli surkeaa, kuivaa ja tuntui niinku olisi vanhasta kalasta tehty. Annokset olivat pieniä ja ylihinnoiteltuja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 11€ Lisätty: 23.02.2014
Arvosana: 1

Nykyään todella ystävällinen henkilökunta ja nopeahko palvelu. Iso kasvis-annos käy hyvin lounaasta ja on erittäin maukas. Ei ehkä MAAILMAN PARASTA SUSHIA mutta konsistentisti herkullista ja ainakin Helsingin skaalassa yksi parhaista (kasvis-annoksista). Miinusta siitä että miso-keitto on tehty kalaliemeen. Itse ravintola on kiva pieni lounas-luukku jonne on helppo hypätä sisään, kadulta kun näkee hyvin onko paikkoja vapaana - usein keskipäivällä ei ole.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 24.10.2013
Arvosana: -1

Pieni lounashenkinen luukku, jossa jostain syystä soi ärsyttävä kaupallinen radioasema. Iltapäivälehtiä ja hiljaista lounasajan päätyttyä.

Tarjoilija on ystävällinen, tosin ruoan valmistamisessa kestää tyhjässä ravintolassa kauan. Kun sushit saadaan pöytään, katson seuralaistani ihmetellen. "Mäkin teen paremman näköistä sushia kotona... ja se on paljon sanottu." Maussa ei mitään vikaa - ja plussaa eksoottisesta paprikanigiristä, mutta sushin kohdalla ulkonäkö on ehdottomasti puoli ruokaa. Hanko ei oikein onnistunut.

(Ruoholahden Hanko kärsii samasta ilmiöstä kuin muutkin ketjun paikat: vesitetystä soijasta. Kansa kaipaa kunnon sojaa!)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 31.07.2013
Arvosana: 1

Almost tasteless, very small sushi portion so you need two portions if you dont want to go out hungry. Service is however nice and friendly

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 03.05.2013
Arvosana: 1

Kävin hakemassa Offerium-tarjouksella Large-setin mukaan vajaalla kympillä. Palvelu oli ok - ei erityisen iloista, mutta tarvitseeko sen nyt aina ollakaan.

Sushi oli mielestäni hyvää ja tarjoushintaan ihan mainio diili. Oikeaa hintaa (19,50) en ehkä raaskisi tästä maksaa. Riisi oli ok ja kala tuoretta. Lajitelma ei kuitenkaan ollut ihan sama kuin mitä Hanko Sushin sivuilla mainostetaan,vaan mm. mätinigiri puuttui.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 30.04.2013
Arvosana: 0

ihan hyvää sushia. paikkana ei kovin viihtyisä, mutta olen ottanut muutaman kerran mukaan. Melko kallista, kuten sushi Helsingissä muutenkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.12.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Itämerenkatu 12, 00180 Helsinki - Reitti
040 162 6686
http://www.hankosushi.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita