Suljettu nyt

Kaakaopuu

suklaapuoti, kahvila
Arvosana 4.7 / 5

Kaakaopuu on belgialaisten Leonidas-tuorekonvehtien jälleenmyyjä ja maahantuoja. Kampin kauppakeskuksessa sijaitsevassa kahvilassa voi nauttia myös aitoa belgialaista kaakaota erilaisilla variaatioilla, laadukasta Johan&Nyströmin kahvia tai vaikkapa virkistävää jääteetä. Maista myös herkullisia vitriinituotteita suolaiseen ja makean nälkään!


Arvostelut (31)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kahvi termarissa seisonutta kitkerää litkua, jonka näsäviisas henkilökunta väittää olevan tuoretta. Kuulemma en ole tottunut vain juomaan tummapaahtoista kahvia. Asiakas ei ole tässä paikassa oikeassa. Nimim. TUMMAPAAHTOISEN HYVÄN KAHVIN YSTÄVÄ.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.01.2016
Arvosana: -1

Ihania leivoksia ja konvehteja. Hyvä valikoima kahvia ja teetä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 09.02.2014
Arvosana: 0

Suomesta on vaikea löytää paikkaa, jossa arvostetaan kaakaota vaihtoehtoisena juomana kahville. Täällä kaakaot ovat juomista jopa pääosassa. Kävin perheen kanssa, ja kokeilimme tumma- ja valkosuklaa- sekä Leonardo-kaakaon. Jotain joka makuun. Ilmaiset pienet kylkiäissuklaat yllättävän hyviä. Tunnelma kulmasohvineen kelpo. Suosittelen lämpimästi kaakaoihin tutustumista sen ainaisen kahvin sijaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.10.2013
Arvosana: 1

Herkullista kaakaota ja suklaata, mitä nyt muutaman kerran on tullut käytyä. Kamppi on kuumottava paikka, mut ei haittaa, kun kaakaopuun neidit on lungeja. Hyvvää palavelua!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.04.2012
Arvosana: 0

Erittäin pirteää palvelua nuorilta tytöiltä, joita on myös ilo katsella kun hymy on herkässä. Suomen paras cappuccino ehdottomasti. Leivokset eivät ole mitään parasta tasoa, mutta kahvin kanssa konvehti on pakollinen. joten leivoksetta pärjää hyvin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.04.2012
Arvosana: 0

To klo 17. 00, kahvi&tee -hetki koittaa; tilaus tiskillä, pöytään odottamaan, odotus 10+ min (!), tuplaespresson kitkeryys on hiuksia nostattavaa ja litku on jäähtynyttä, lisukesuklaa oli hyvä, seuralaisen mangojuustokakku on imelyydessään vihlovaa, vihreä tee OK. Puljussa oli toki täyttöaste 90% mutta ei tällaista tavaraa pitäisi olla tarjolla. Vetoisa paikka.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 4€ Lisätty: 25.02.2012
Arvosana: 0

Ihanaa vadelmaleivosta ja vadelmalimua pikkumiehelle. Ystävällinen ja persoonallinen palvelu, tuttavallinen jopa. Minuun iskee, tykkään. Vadelmaleivos on kovasti 4-vuotiaan mieleen, samoin vadelmalimu. Plussaa siitä, että kaikki tulee pöytään- niin pitääkin oikeassa kahvilassa. Ainoa järkytys on hinta: 8€ leivonnaisesta ja limupullosta tuntuu kamalan kalliilta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.02.2012
Arvosana: 0

Turhaan käyt, jos tässä paikassa jätät hyödyntämättä suklaakonvehdit tai kaakaon. Itse tuppaan ottamaan teen tai kahvin ja oheen konvehdin tai pari, kerran olen myyjän suosituksesta nauttinut erinomaista sitruunapiirakkaa. Teevalikoima on hyvä, kahvi hyvää kahvilatasoa ja kaakaovalikoima poikkeuksellisen hyvä. Konvehdit ovat ihania ja hyvin esillä. SIjainti on keskeinen ja niin viihtyisä, kuin seinätön paikka keskellä kauppakeskusta voi olla. Palvelu on aina ollut perusystävällistä, mutta myyjät saisivat ekstrapisteitä, jos juoman oheen olisi saatavilla konvehtisuosituksia. . Suklaakonvehteja on nimittäin lukuisia erilaisia, toiset selkeästi laadukkaamman oloisia kuin toiset. Olen ehtinyt maistaa vain murto-osaa, mutta eniten olen pitänyt Le Grand Alexandre konvehdista, jossa oli mukavasti paahteista, kotitekoisen kinuskin makua. Palvelu oli hiukkasen hidasta ja annoksen tulo pöytään kesti melko kauan. Kahvila oli melko täynnä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.01.2012
Arvosana: 1

Herkullisia suklaakonvehteja ja hyvät hinnat. Harmi on se, että paikka on käytävän vieressä. Paras suklaakonvehti on minun mielestäni irrésisteble white.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.11.2011
Arvosana: 2
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2011
Arvosana: 0


Sijainti

Urho Kekkosenkatu 1A, 00100 Helsinki - Reitti
010 320 2093
http://www.kaakaopuu.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita