Suljettu nyt

Piano

lounas/ohjelmaravintola
Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (21)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Salaattipöytä on kiitettävän monipuolinen, mutta laadullisesti se ei ollut enää entisensä. Miksi porkkana on raastettu niin pitkiksi suikaleksi, että raasteen syöminen on vaikeampaa kuin spagetin? Lisäksi raaste oli kuivaa. Pääruoka (silakkapihvit) oli melko mitäänsanomaton ja jälkiruokakiisseli ei maistunut millekään. Lisäksi sen olisi mieluummin nauttinut jälkiruokakulhosta kuin keittolautaselta. Palvelussa ei mitään moittimista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.12.2014
Arvosana: 0

Hyvä palvelu, siisti ympäristö, mutta keitot maistuivat valmiruualle ja salaatti pääosin raastetta ja säilykkeitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 11.11.2014
Arvosana: 0

Jälkiruokakahvi omituisen makuista, muuten hyvä tarjonta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.10.2014
Arvosana: 0

Missä vika jos ruoka ei maistu ? oli tarjoilijattaren kysymys, kun kuivat kalapullat tökki.
Salaattipöytä ihan ok mutta lounaspaikaksi lämpimän ruuan osalta kannattaa valita jostain muualta. Harmi, kun Krunikassa ei ole monia lounaspaikkoja.
Yksi oudoimmista käytännöistä (evör!!) on palvelumaksu 50 centtiä silloin , kun tarjoilijatar ottaa maksun lounaasta?? tämä jo vanhentunut käytäntö. Nykyään maksat itse maksupäätteellä lounaasi syötyäsi. Siis mikämissä palvelu ?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 02.10.2013
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.07.2012
Arvosana: 0

Itua.
Pianon yösafkaa tuli mätettyä hyvinä vuosina varsin usein, olihan paikka monille yleinen kaljakeskus joskus... silloin. Nyttemmin Piano toimii vain lounas- ja tilausravintolana, ilmeisen toimiva konsepti sekin.

Tilahan on itsessään hyvinkin viihtyisä ja tilava. Avaruus ja Säätytalonpuistomaisema tuovat arvonsa. Palvelu on aina ollut Pianossa enemmän kuin ystävällistä - ovelta tiskille. Tälläkin kertaa nuorimies osaa jututtaa joka rouvaa ja herraa.

Tapaslautasia ei nyt mätetä, on aika buffetlounaan. Salaattipöytä on fantastinen. Tuoreita raasteita, valmisteltuja moniulotteisia ja ruokaisia salaatteja, leipiä, sooseja. Keitto on myös oikein mainio. Tällä kokeilukerralla pääruokaosasto ei yllä aivan samalle tasolle. Chili con carne on vähän pliisu, mantelikala hyvin ruokalamainen ratkaisu. Silti pääsafkoissakin on pieni aavistus paremmasta. Se selviää ensi jaksossa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 06.02.2012
Arvosana: 0

Parasta lohikeittoa näillä main!

Naapuruston ehdoton suosikki, eikä ihme. Hyvä palvelu ja ja hyvät tarjoilut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 28.11.2011
Arvosana: 1

Ajattelin että paikka olisi niin sanotusti paremmalle väelle, mutta erehdyin. Palvelu oli erittäin ystävällistä, joustavaa ja miellyttävää. Lohikeitto oli erinomaista ja salaattipöytä hyvä. Menen varmasti uudestaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 12.10.2011
Arvosana: 0

Kävimme porukan kanssa lounaalla. Valitsimme salaattipöydän sillä siinä oli huomattavan runsas tarjonta. Palvelu oli erittäin ystävällistä mistä tuli olo että olimme tervetulleita ja viihdyimme erittäin hyvin. Lounas oli halpa verraten syömäämme ruoan määrään, monipuolisuuteen ja laatuun. Suosittelen lämpimästi vaikka sisustus muistuttaakin ruotsinlaivaa ;)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.09.2011
Arvosana: 0

Perus lounaspaikka. Ruokaa on tarpeeksi buffetissa, ja se on yleensä hyvää. Salaattiakin löytyy monenlaista. Paikka on hieman kulunut, mutta menen tänne aina mielelläni syömään. Hyvä paikka hieman jubailla ja nauttia lounaasta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.09.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Rauhankatu 15, 00170 Helsinki - Reitti
(09) 692 2230
http://www.ravintolapiano.fi