Avautuu 11:00

Splizzeria Kaivopiha

splizzaa ja zalaatteja
Arvosana 3 / 5

NYT LOPPUI ANNOSKATEUS.

Splizza on pizza, jossa on kaksi toisiaan täydentävää puoliskoa.
Kaksi maailmaa samalla lautasella, jotka sulavat uunissa yhteen.

Listaltamme löytyy 10 huippukokkien suunnittelemaa Splizzaa, joissa vastakkaiset maut eri puolilta maailmaa kohtaavat toisensa ainutlaatuisella tavalla. Halutessasi voit myös valita Splizzan toiselle puolen herkullisen Zalaatin – tai rakentaa vaikka kokonaan omannäköisesi annoksen tuoretiskimme herkuista.

Kahden puolikkaan nerokkuus on myös siinä, ettei sinun enää tarvitse vilkuilla viereisiin pöytiin tai kaverin lautaselle. Nyt saat eteesi aterian, jossa yksi on jo valmiiksi kaksi. Eli se siitä ainaisesta annoskateudesta.

Helsinki, Kaivokatu 10, avoinna ma-ti klo 10-23, pe-la klo 10-01 ja sunnuntaina klo 12-21.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (20)

Olin ensimmäistä kertaa paikalla eikä henkilökunta osannut selittää kovin hyvin, että miten toimitaan, miten tilataan, mikä on konsepti etc. He keskittyivät mieluummin juoruilemaan keskenään toisten työntekijöiden kanssa. Otin puolikkaan pizzan ja puolikkaan salaatin (valitettavasti en enää muista makuja). Salaatissa oli reippaasti pinjansiemeniä ja se oli hyvää, mutta pizza oli aika mauton kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.12.2016
Arvosana: 0

Taaz pizzalla? You bet! Splizzeria on alun perin Salosta ponnistava fast casual -ravintolaketju, joka pyrkii oikaisemaan ikiaikaisen epävarmuuden ja päättämättömyyden ongelman: minkä pizzan listalta valitsisi ja oliko se jälkeenpäin ajateltuna sittenkään se paras vaihtoehto? Hajautus on järkevää riskienhallintaa!

Splizza on siis pizza, jossa on kaksi toisiaan täydentävää puoliskoa eli kaksi maailmaa samalla lautasella, jotka sulavat uunissa yhteen, kuten ravintolan nettisivuilla mahtipontisesti todetaan.

Pizzavalintani olivat lopulta yllättävän helpot: spicy ham ja chevre pastrami. Edellisessä oli rakastamaani palvikinkkua, minkä lisäksi intialaisittain maustettua maa-artisokkaa ja kevätkaalia, vuohenjuustoa, tomaattivaniljahilloketta sekä tandoori-jogurttia. Jälkimmäisessä oli vasikan pastramia, chevreä, pinjansiemeniä ja rucolaa. Edellinen oli oikein maistuva ja täynnä yllättävän onnistuneita makuja, jälkimmäinen oli vain tylsä ja kuivuneen mauton. Seuralaiseni cheese & jelly -salaatti yhdistettynä puolikkaaseen red & green -pizzaan ei myöskään kuulemma aivan vakuuttanut.

Splizzerian konsepti on mielenkiintoinen ja sinänsä tervetullut. Nyt vain valitettavasti kävi niin, että lopputuote ei mennyt ns. päätyyn saakka.

Lisää arvosteluja blogissani: http://tulinnainjasoin.blogspot.fi/

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 24.03.2016 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Mieleton kiire, mutta homma hanskassa. Vaihtorahan kanssa ongelmia ja en vielakaan ymmarra miksi henkilo, joka hoitaa kassaa tekee salaatit - paskasilla kasineilla tai jopa ilman.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 14.12.2015
Arvosana: 0

Pitsat laadukkaita ja maukkaita. Puolikas pitsa ja salaatti erinomainen combo. Hinta/laatu-suhde hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 02.11.2015
Arvosana: 0

Asiakaspalvelu asenne kohdallaan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 10.10.2015
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pakastepitsapohja ! !! Hinta-laatusuhde S-ryhmän ravintoloitten tasoa.jka

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.07.2015
Arvosana: 0

Pizzapohja pettymys, makuelämys muuten ok. Haluamani juomalaatu oli loppu käydessäni, joten siitä miinusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: 0

Ravintolassa on itsepalvelu, eli ruoka tilataan ja noudetaan tiskiltä ja astiat palautetaan itse. Valitettavasti tänään 1.5 keski-ikäinen mieshenkilö joka otti tilausta vastaan taisi olla hieman harmissaan ettei päässyt Kaivariin juhlimaan skumpalla, koska sanat "kiitos" ja "hei" jne. tuntuivat erittäin vierailta. Todella käskevä ja alistava äänensävy.

Valikoima täytteissä ja itse konseptikin ettå saa kahta pizzaa puolikkaat on minulle erittäin mieleen. Täytteet olivatkin mainioita, mutta pohja reunoineen olivat todella löysiä. Ei toivoakaan syödä käsin. Maut ihan jees mutta tuo pohja rasitti liikaa.

Asiakaspalvelu kuntoon ja pohjan raseptiä twiikkaamalla tai paistoaikaa lisäämällä tästä voi tulla ihan hyvää. Nyt jäi vaan vähän valju maku suuhun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 01.05.2015
Arvosana: 0

Ennakko-odotukset olivat kyllä kieltämättä kovat. Pizza oli kyllä täytteiden osalta runsas, mutta kovin mauton kokonaisuus. Hinnaltaan ei kyllä paha, mutta oli tämä selkeä pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.03.2015
Arvosana: 0

Pohja maistui pahvipalalle, ja tomaattikastike näytti (ja maistui) kummalliselle. Vaikka lounasaika oli ilmeisesti kiireinen (sain ruokani vartissa), niin ei vedä vertoja kyllä naapurissa oleville liikkeille. Työntekijöiden puhe takahuoneesta kuului kassalla maksaessa selvästi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.02.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Kiinnostuneet


Sijainti

Kaivokatu 10, 00100 Helsinki - Reitti
0400802149
http://www.splizzeria.fi