Suljettu nyt

Subway Porthaninkatu

täytetyt leivät, subit
Arvosana 2.8 / 5

Toimintamme perustuu SUBWAY®-filosofian mukaan henkilökohtaiseen palveluun, tuotteiden räätälöintiin asiakkaan toiveiden mukaan, sekä laadukkaisiin ja terveellisiin raaka-aineisiin. Oman Subisi voit nauttia liikkeessämme tai ottaa mukaan kotiin tai työpaikalle.


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (6)

Muutaman kerran olen vieraillut.
Leipien täytteet vaikuttavat laadukkailta; vihannekset tuoreilta ja raikkailta, ja lihat suunnilleen siltä mitä voileipäketjulta odottaa. Kastikkeet ovat ok ja niitä on hyvä valikoima. Itse leivät täällä, ja muissakin subwayssa, ovat kuin hieman raakoja, vaikka niitä hieman paistettaisiin ennen täyttämistä. Koostumukseltaan pehmoinen tai pullamainen leipä on myös melko mautonta.
Palvelu on ollut hyvää, jos hieman turhan kiireistä. Ripeä tahti on hyväksi ruuhkahetkinä, mutta ilman jonoakin on hoputuksen tunne. Ravintolan siisteys on kohtuullinen, ei huono, mutta toisinaan huomauttamistakin on. Juomat ovat aika arvokkaita. Salaatteja en ole kokeillut. Hinta on annoskokoon nähden kohtuullinen tai edullinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Subway konseptina on hyvin tuttu, ja toki täälläkin ruoka-aineet ovat tuttua, tasaista Subway-tasoa. Täytetyt patongit ovat maukkaita ja keksit suorastaan jumalaisia.

Kuitenkin tämä Porthaninkadun Subway on palvelun tasolta luokattoman surkea. Asiakkaan toiveiden mukaisen leivän kasaaminen rajatusta määrästä vaihtoehtoja ei pitäisi olla vaikeaa, mutta täällä on pariinkin kertaan mokailtu toivotuissa täytteissä. Leivät täytetään huolimattomasti ja joko työntekijää ei kiinnosta kuunnella asiakasta tai lyhytmuisti pätkii huolestuttavasti. Subeissa tarjolla olevat kasvikset ovat salaatti, tomaatti, paprika, tuorekurkku, suolakurkku, punasipuli, jalopeno ja oliivi - siis alle kymmenen vaihtoehdon lista. On suorastaan häkellyttävää, että kun kysymykseen "tuleeko kaikki kasvikset" vastaa "ei sipulia ja oliivia, muuten kaikki" niin muutaman sekunnin päästä siihen leipään on menossa sipuli ja suolakurkku on puolestaan jäämässä pois. Palveluun toivoisin myös enemmän peruskohteliaisuutta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.07.2015
Arvosana: 0

Olen käynyt vuosia sunway ravintoioissa mukavan asiakaspalvelun takia (&toki hyvien subien lisäksi), mutten ole ennen kokenut niin töykeää "asiakaspalvelua" kuin Raheel nimiseltä Porthaninkadun hontelolta VUOROPÄÄLLIKÖLTÄ!! (nimi luki kuitissa) työntekijltä,ostin normaalihintaisen subin ja maksettuani sen pyysin yst. antamaan subway arvan koska hän ei sitä itse ojentanut, jonka saa aina oston yhteydessä. Raheel vastasi ETTEI ANNA, koska näki että avoimessa laukussani on jo yksi arpa?!?. Sanoin että miten se liittyy tähän uuteen käyntiin (sekä olin vihainen miksi joku kehtasi tutkia laukkuni henkilökohtaista sisältöä maksaessani!)
Siihen Raheel ilmoitti ENGLANNIKSI että HÄN VOI VALITA kenelle asiakkaista antaa arvan eikä hän vain halua antaa minulle sitä vaikka niitä oli pino kassan vieressä. Kun sanoin että en ymmärrä englantia ja annatko mitä asiakkaalle kuuluu, hän HUUSI POIS TÄÄLTÄ. !!??!Eli tämä jonkun höntin rav.päällikön valitsema SUOMEAosaamaton toinen honkkeli ajaa palvelun sijasta asiakkaat pois ja PILATEN SUBWAYN IMAGOA. TÄMÄ AMATÖÖRIVUORO"PÄÄLLIKKÖ" EI PUHU SUOMEA JA SEN TAKIA EI YMMÄRTÄNYT ETTÄ SUOLAKURKKU EI OLE SAMA KUIN KURKKU JA ÄLÄ LAITA EI OLE SAMA KUIN LAITA JOTEN LAITTOI VÄÄRÄN LISUKKEEN MINULLE SUBIIN. Kävin mielelläni aina Porthaninkadun subwayssa säännöllisesti syömässä koska asun lähellä mutta nyt isoksi harmikseni joudun välttelemään sitä epämiellyttävän "palvelun" takia. EI IKINÄ PORTHANINKADUN SUBIIN ENÄÄ.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 21.12.2014
Arvosana: -4

Standardoitua subilaatua.

Maukkaat täytteet. Ensiluokkainen palvelu.

Siihen nähden kuinka hyvä kokonaisuus, yllättävän harvoin tulee käytyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 21.07.2014
Arvosana: 0

Subbarin smörgarit on pikaruoan kärkipäätä, kyllä raaka-aineet mäkkärit pesee mennen tullen. Ruoka tehdään nenän edessä ja lopputulokseen voi vaikuttaa paljon. Leipäkään ei ole ihan sitä pahinta pullaa.

Hygienia on kohdillaan valmistuksessa, harvoin saa vatsan sekaisin subin patongista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 22.11.2012
Arvosana: 0

Subin lounaat ovat hyviä. Jos sattuu pitämään voileivistä...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.11.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Porthaninkatu 7, 00530 Helsinki - Reitti
09 876 3685
http://www.subway.fi/fi/ravintolat/helsinki/porthaninkatu/

Vaihtoehtoisia ravintoloita