Suljettu nyt

Sunny Bay

kiinalainen ravintola
Arvosana 4.4 / 5

Sunny Bay ravintola tarjoaa PERINTEISIÄ pohjois-Kiinalaisia- sekä suosittuja tulisia Sichuanilaisia ruokia. Panostamme myös asiakaspalveluun.

Ravintolassamme on iso terassi jossa asiakkaat voivat nauttia vapaa-ajastaan. Ravintolamme sijaitsee Töölönrannan puiston vieressä noin 200 metrin kävelymatkan päässä Helsingin rautatieasemalta, Musiikki talolta ja Finlandia talolta.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (3)

Hyvä joskin hieman vaihteleva lounaspaikka.

Olen nyt kahdesti käynyt testaamassa paikan sushilounaan (viimeksi viikko sitten). "Perusitämaiset" ruokalajit ovat hyviä, joskaan eivät erinomaisia (hieman "pliisuja). Sushit ovat hieman vaihdelleet, ensimmäisellä kerralla olivat hyviä, toisella hieman seisseen oloisia (ja valikoima hieman kapea). Loppupäästä syömistäni tuli tuoreitakin lisää, ja olivat kyllä hyviä. Ehdottomasti plussaa jäätelöstä jälkiruokana (vaikkei ollutkaan mansikkaa tarjolla).

Paikkana Sunny Bay on erinomainen, sisustus on mukava, taustamusiikki sopivan hiljaista ja rauhallista ja sijainti oikein passeli (lähellä Rautatieasemaa/Elielin toria, mutta sen verran sivussa että esim. ohikulkijoita ei liikaa). Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja palvelualtista, kertoivat myös siitä jos kohta oli tulossa jotain uutta tarjolle.

Itse käytin Let's Deal/Offerilla tarjousta, normaalihinta on päälle 10 euroa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 20.02.2018
Arvosana: 0

Ruoka todella maukasta ja palvelu moitteetonta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 09.12.2017
Arvosana: 0

Kiinalalisissa ravintoloissa liian usein yritetään tehdä euroversioita miellyttääkseen massoja. Ei täällä, koska tarjolla on just sitä mitä Kiinassakin saa. Neljä kertaa oon käynyt ja ehdottomat suosikit on nro. 18. Munakoisoa ja kynttilä alla, eli kokoajan kuumaa. Chili beef on taattua tavaraa. Huomaa että on tehty hyvästä lihasta eikä mistään jätepaloista. Lounastakin on tullut testattua ja valikoima on hyvä. Ehkä frittikamaa voisi vähentää ja laittaa tilalle lisää muuta, mutta raaka-aineet on kunnossa. Itse en sushista perusta, mutta nuo missä ei ole merilevää ovat herkkua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 28.04.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Alvar Aallon Katu 3 A, 00100 Helsinki - Reitti
050 3534 599
http://www.sunnybay.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita