Avautuu 11:00

Ravintola Obelix

pihvipaikka
Arvosana 2.5 / 5

Arvostelut (25)

Useita buffetlounaita täällä syöneenä nostan hattua monipuoliselle salaattipöydälle. Lounaan lämpimät tarjoilut on perushuttua, maukasta kotiruokaa. Pieni miinus siitä, että lounasajan viimeisellä tunnilla ovat salaattilaarit varsin loppuun kauhottuja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 01.06.2017
Arvosana: 0

Periaatteessa mutkatonta perusruokaa, mutta ihan ei laatu vastaa hintatasoa.
Leivät tehdään peruspaahtoleivän päälle. Kuivaksi paistettu pieni sitkeä lehtipihvi jonka päällä siivu salaattia, majoneesia, kananmuna ja yksi pekonisiivu ja maksaa kuitenkin melkein 15 euroa. Annoskoko on pieni.
Puolison pihvi oli sitkeähkö ja medium miinus vaikka mediumina tilattiin.
Grillimauste maalaisranskalaisissa on kyllä huono. Tulee 80-luvun bensa-asemafiilis.
Savuchilimajoneesissa ei maistunut savu eikä chili.
Jälkiruokana jäätelöannos 9,20 euroa. Kolme palloa perusteollista jäätelöä (minttu, laku, päärynä) ja purkkikinuskikastiketta. 5 euroa olisi kohtuuhinta tuosta.
Palvelu ihan ok vaikka todella teennäistä.
Emme näe tarvetta tulla tänne enää uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.05.2017
Arvosana: 0

Hampurilainen tilaukseen, lauantai-ilta klo 18. 30 ja ravintola puolillaan ihmisiä. Tilaus saapuu 45 min myöhemmin ja pettymys on melkoinen. Einestason tavaraa huonosti (kiireessä?) aseteltuna. Bataattiranskalaiset raakoja. Halvan sämpylän kansi paahdettu kivikovaksi. Einespihviä koristaa edullinen "cheddar"-siivu. Jäävuorisalaattihake kitkerää ja kuivaa.Ettäs kehtaatte. Ei tämä nyt niin hankalaa olisi. Ystävällinen, mutta vaivautunut tarjoilija antoi asiallisesta palautteesta kaksi euroa alennusta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 22.08.2016
Arvosana: 2
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lounaan myönteisiä puolia olivat poikkeuksellisen rikas salaattipöytä, joka lähenteli jo ruotsinlaivan buffaosastoa, ja lämpimissä vaihtoehtojen määrä.

Sitten taas.. harva lämmin sapuska paranee noutopöydässä seisomisesta. Tarjonta vastaa tyypillistä suomalaista pikkukaupunkilounaspaikkaa eli turha odottaa erityisiä kulinaarisia nautintoja. Varaudu vaatimattomaan makumaailmaan kuten kinkkusalamikiusaus ja pakastepussista kaadettuihin lisäkekasviksiin.

Jos olisin ollut fiksu, olisin koonnut päivän pödyn pelkästään salaattitarpeista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.05.2016
Arvosana: 4

Tilasin tosimiehen pihvin. Hyvä annos, paitsi että chilimajoneesia oli kastikkeena liian vähän. Pihvin tilasin medium+:ssana ja se oli juuri sitä.
Ravintola erittäin viihtyisä ja tyylikkäästi sisustettu. Palvelussa ei moitittavaa.
Miinusta annoksen sukupuolittuneesta nimestä. Ei kuulu nykypäivään.

Seuralainen tilasi tulisen smetanasipulipihvin, jota myös maistoin. Se ei ollut tulista mutta oli kyllä hyvää. Myös tämä tilattu medium+:ssana ja kypsyysaste oli kohdallaan.

Suosittelen lämpimästi tätä paikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 09.01.2016
Arvosana: 0

Olmme syntymäpäivä illallisella Hyvinkään Obelixissa, meitä oli neljä ihmistä. Olemme todella pettyneitä, pihvit kylmiä ja yksi pihvi raaka, toivomus oli medium ja missä oli mausteet sekä kastike jota oli pisaran verran. Ei tule kyllä mieleen mennä uudellen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 24.10.2015
Arvosana: 0

Kiva ja siisti tunnelma, hieman toki ketjuravintolatyyliset drinkkitarjoukset ja ateriaimet kulhossa pöydässä. Palvelu oli ystävällistä. Ruoka perushyvää "perusruokaa" ja jos ilmapiiri ei olisi ollut niin hieno niin silloin se olisi myös ylihinnoiteltua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 16.10.2015
Arvosana: 1

Kuusi henkeä perjantai-iltana. Ystävällinen palvelu. Alkuruoka tuli nopeasti mutta pääruokaa hieman odoteltiin. Alkuruokana etanapannu, tiristetyt tiikerikravunpyrstöt ja nachot. Pääruokana tosimiehen pihvi, caesarhärkää surf & turf ja gigaburger. Kyllä maistui.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0

Varhaisperunat olivat puolennyrkin kokoisia. Kuoret olivat niin paksut, että ne piti kuoria. Ei todellakaan varhaisperunaa. Lohi maistui vanhalta. Toinen kerta ko. ravintolassa oli suuri pettymys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 22€ Lisätty: 09.07.2015
Arvosana: 1

Kokemuksesta suomalaisissa pihvipaikoissa, älysin tilata hyvin kypsytettyä lihaa. Kannatti tälläkin kertaa; ylikypsä naudanrinta oli suussa sulavaa. Partnerin helmikana oli myös erinomaista. Alkupalaksi valittu riimihärkä olisi ehkä ollut maukasta mutta oli osittain jäässä. Parempi sekin kuin että olisi mikrossa sulatettu. Palvelu oli ripeää ja asiantuntevaa.Paikka lienee otta ut huomioon asiakkaiden palautteen, hienoa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 11.05.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Villatehdas, Kankurinkatu 4-6, 05800 Hyvinkää - Reitti
019 451 130
http://www.obelix.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita