Keittiö auki

Ravintola Raatihuone

lounas ja tilausravintola
Arvosana 4 / 5

Ravintola Raatihuoneella voit nauttia herkullista ruokaa tunnelmallisessa ympäristössä aivan Iisalmen keskustassa.

Kulttuurihistorialliset puitteet tarjoavat upeat ruokailuhetket sekä ikimuistoiset yritys- ja perhetapahtumat. Ravintolamme keittiö valmistaa herkulliset ja maistuvat lounaat ja notkuvat noutopöydät pääsääntöisesti lähi- ja luomuraaka-aineista.
Ravintola Raatihuone järjestää tilaisuuksia asiakkaan ideoiden, toivomusten ja visioiden mukaan. Järjestämme niin yksityiset kuin yritysjuhlat ja tapahtumat ammattitaidolla. Valoisat ja avarat juhlatilamme mahdollistavat monet erityyppiset tilaisuudet. Asiakkaillamme on käytössä kolme erikokoista salia, joihin mahtuu 30-80 henkeä.

Kaikki tilat yhdistettynä tarjoamme tunnelmalliset tilat jopa 250 hengelle.


Arvostelut (3)

Tunnelmallinen ravintola keskellä Iisalmea. Maistuva salaattipöytä lounaalla. Kasvissyöjälle niukasti vaihtoehtoja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 14.05.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Eteläsuomalaisen kokemus pitkästä aikaa Iisalmessa oli positiivinen. Kohtelias vastaanotto raatihuoneella antoi heti mukavan vaikutelman. Noutopöytä ei sekään ollut pettymys. Punajuurikeitto oli raikkaan pirteä. Leivät todella hyviä. Salaattipöytä monipuolinen muuten mutta silliä jäin kaipaamaan uusien perunoiden seuraksi.Hapanimeläpossu seuralaisen mielestä todella maukas. Itse en enää jaksanut sitä maistaa sillä söin melko kookkaan jauhemaksapihvin viimeistä murua myöten. Niin samettisen pehmeää se oli. Kotikalja maistui kaljalta ja kaksi jälkiruokaa päätti ruokailumme niin ,että pyörimme olutmuseoon tyytyväisin mielin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.06.2016
Arvosana: 0

Ydinkeskustassa tunnelmallisessa puutalossa kauniisti entisöidyissä kolmen salin tiloissa maittava lounas. Tarjolla oli juustokeitto, sen kymmenen salaattia, lämmin leipä, valkosipulihärkä kerma/uusien perunoiden kera ja rapeat silakkapihvit. Jälkiruokana rahkajälkkäri tai raikas kiisseli / kahvi suklaaleivoksen kera. Lounasaika on mukavan pitkä klo 15 asti. Ihana rauhallinen ruokanautintohetki iltapäivän ratoksi ja ravinnoksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 11.06.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kauppakatu 22, 74100 Iisalmi - Reitti
050-408 6009
http://www.raatihuone.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita