Avautuu 11:00

Ravintola Xiangfu

kiinalaista
Arvosana 4.3 / 5

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erittäin hyvä ruoka ja nopea sekä ystävällinen palvelu. Ainoat miinukset tulee siitä että chiliä on aika vähän mutta saahan sen tilata extrana. Toinen miinus tulee heidän käyttämistään rasioista jos tilaa take-awayn. Riisit pysyvät kyllä rasiassaan mutta monesti sitä kastiketta on niin paljon että sitä on siellä muovipussin pohjalla muutama sentti. Ei huono asia tietenkään, koska ruokaa on runsaasti aina, mutta kannattaa varovasti kuljetella niitä rasioita. Yhden kerran kävin syömässä kung po kanaa reilu 1.5 vuotta sitten ja tästä paikasta tuli välittömästi uusi kantapaikka. Tänäänkin on mentävä hakemaan evästä yövuoroa varten. Aukioloajat saisivat olla edes klo 22 asti, varsinkin viikonloppuisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 06.08.2015
Arvosana: -1

Olemme käyneet ravintolassa niin kauan kuin se on ollut. Ja aina on ollut yhtä hyvää ja ihana henkilökunta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 05.04.2015
Arvosana: -1

Otimme 3 henkilön ruoka-setin 3 henkilölle. Pelkäsin aluksi että se joko loppuu kesken tai jää liian paljon yli, mutta ruokaa oli juuri sopiva määrä. Hapanimeläkastikkeessa oleva friteerattu possu oli aivan älyttömän hyvää ja ruoka oli muutenkin oikein maittavaa! Suomessa syödyistä kiinalaisista/aasialaisista parasta mitä olen saanut, ruokien maut erotti toisistaan. Tosin chiliä olisi voinut olla chilihärässä enemmänkin, tai sitten erillinen pullo chilille jotta voisi itse lisätä. Kokonaisuudessa oikein onnistuneet annokset.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.02.2015
Arvosana: -1

Loistava kiinalainen ravintola. Palvelu oli ystävällistä, ruoka hyvää ja kaikenkaikkiaan käynnistä jäi hyvä mieli. Henkilökohtaisesti kaipaisin esimerkiksi chili-annoksiin enemmän sitä itseään eli chiliä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.01.2015
Arvosana: -1

Ruuat eri aikaan pöytään. Heikko esitys oli kokonaisuutena, kun ruuat tulivat pöytään liki puolen tunnin erolla. Vaimo sai gungpo: nsa todella nopeasti, siitä 5-10 min kun lapset sai annoksensa ja siitä n.15-20 min kun sain "omachili härkäni". Lasten annoksissa ei ollut mitään kasviksia eikä kastikkeissakaan ollut kehumista, vaimon ruoka oli onnistunein, ihan perus gungpo. Omasta ruuastani puuttui chili vaikka se kai oli ruuan perusajatus tai ehkä olisi pitänyt olla omat chilit mukana, ruoka maistui vain soijalle... Yritin antaa palautetta näistä kokemistani epäkohdista, mutta en saanut mitään vastausta. Tuskinpa palaan toiste.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 19.10.2014
Arvosana: -1

Loistava ravintola; ystävällinen palvelu, viihtyisät tilat ja mahtavaa ruokaa. Tässä ravintolassa maistoin ensimmäisen kerran kiinalaista ruokaa, enkä olisi voinut parempaa enää saada!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.08.2014
Arvosana: 0

Erittäin hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.05.2014
Arvosana: 0

En ole missään muualla syönyt näin miedosti maustettua kiinalaista ruokaa. Mausteita olisin kaivannut lisää! Kasvikset olivat isohkoina paloina, lisäksi annoksessa oli kurkkua, mikä oli mielestäni todella kummallista lämpimässä ruuassa. Ravintolan siisteydessä oli toivomisen varaa, jo avaamisaikaan lattiat olivat todella hiekkaiset ja pöytien alla oli servettejä. Toisin sanoen, edellispäivän jälkeen ei oltu siivottu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 04.03.2014
Arvosana: 0

Erinomainen kiinalainen, etenkin kun Lappeenrannan kiinalaiset ovat systemaattisesti vajonneet alaspäin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.02.2014
Arvosana: 0

great dishes. food bit more salty

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 24.10.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Tainionkoskentie 10, 55100 Imatra - Reitti
+358 (0)5 436 80

Vaihtoehtoisia ravintoloita