Suljettu nyt

Opiskelijaravintola Carelia

lounasta
Arvosana 2.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ahtaat tuoli-pöytä-väliköt ja ikuinen hälinä. Ruokalana menettelee, mutta mieluummin asioin Ravintola Aurassa (ei-opiskelija-alennusta, mutta paremmat salaattipöydät ja ruokavalikoima) tai tien toisella puolella rauhallisemmassa Verolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.05.2012
Arvosana: 0

Parhaat kasvisruoat, mitä olen "laitosruokaloissa" syönyt. Kavislasagnea suosittelen

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 13.11.2011
Arvosana: 0

Masentava paikka, mutta kun syö silmät kiinni, niin ei haittaa niin paljoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 2€ Lisätty: 17.10.2010
Arvosana: 0

Opiskelijaravintolan tarjonta on monipuolinen, mutta maussa olisi parantamisen varaa. Perus-Amicaa, kuten edellinen kommentoija totesi. Omaan makuuni ruoat ovat liian mauttomia ja vaikka annokset ovat kuvausten perusteella erilaisia, ne maistuvat yllättävän samanlaisilta. Pahaksi ruokaa ei kuitenkaan voi haukkua.

Sisustus on kuten mikä tahansa opiskelija- tai työpaikkaruokala. Sinne kannattaa mennä syömään mahansa täyteen eikä viihtymään.

Hyvänä puolena ruoan saa seisovasta pöydästä joten annoksen koon voi mitoittaa mahassa kurnivaan nälkään. Salaatti- ja leipäpöytä on kattava ja tarjolla olevat leivät ovat tuoreita.

Harmillisesti hieman ylihinnoiteltuun (ilman opiskelija-alennusta) ateriaan ei kuulu jälkiruokakahvia vaan siitä on maksettava erikseen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 14.09.2010
Arvosana: 1

Opiskelijahintaan hinta on kohdallaan. Perus-Amicaa. Tämän paikan tarkoitus on olla työpaikkaruokala ja sen tehtävän se myös täyttää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 4€ Lisätty: 01.09.2010
Arvosana: 0

Laitosruokaa yliopiston lounasravintolasta. Einesmäisiä kalapyöryköitä ja ruohosipulikastiketta. Lisänä keitetyt perunat, salaattipöytä ja leipävalikoima. Ruoka linjastolta, maksu kassalle ja lopuksi astioiden palautus tiskipisteelle. Meluisa ja hälyisä sekä vähän epäsiisti ja sotkuinenkin paikka. Kyllähän täällä nälkäänsä syö, mutta eipä tämän ravintolan kai ole tarkoituskaan tarjota elämyksiä – ei ruuan, ei palvelun eikä viihtyisyyden suhteen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 27.08.2010
Arvosana: 2

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Yliopistonkatu 4, 80100 Joensuu - Reitti
http://www.amica.fi/carelia

Vaihtoehtoisia ravintoloita