Ei tietoa

Kesäravintola Mustakari

Arvosana 1.5 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Aurinkoisen ja kauniin päivän kunniaksi ajattelimme lounastaa perinteisessä kesäravintolassa meren äärellä. Ravintolan nettisivuilta lounaasta löytyi ainoastaan tieto, että sitä tarjoillaan arkisin klo 11-14. Asiakkaana minua kiinostaisi minkäläinen lounas on tarjolla: buffet, lounaslista, onko á la carte -lista voimassa lounasaikaan, hinta yms. Ravintolaan saapuessamme ovella pyydettiin odottamaan pöytiinohjausta, ketään ei näkynyt, joten ohjasimme itsemme pöytään tyhjässä ravintolassa.

Tarjoilija kertoi lounaan tänään sisältävän alkuruokana vihreän salaatin / lohikeiton ja pääruokana oli grillimakkara pippurikastikkeella tai savusiika tillihollandaisella, molemmissa lisukkeena uuniperuna. Voisi olettaa, että heinäkuun alussa saisi uutta perunaa eikä vuoden vanhoja uunipeunoita. Jos olisimme vaihtoehdot ennen tuloamme tienneet, niin olisimme valinneet toisen paikan / päivän.

Tarjoilija ystävällisesti sanoi että voimme poikkeuksellisesti ja ainutkertaisesti valita ruokamme á la carte -listalta. Listan tarjonta oli valitettavan raskas ja vailla luovuutta sekä ideoita. Listalta puuttuivat pääruokasalaatit ja olisi kiva nautiskella paikallisia kesäisiä makuja. Päädyimme á la carte -listan alkuruoka leipäjuustosalaattiin ja lounaslistan lohikeittoon. Leipäjuuston osaset oli leikattu huomattavasti aikaisemmin ja osa tomaateista ja leipäjuustoista oli jo kuivunut sekä marinoidut sipulit olivat vanhan makuisia. Lohikeitto oli vanhaa ja useampaan kertaan lämmitettyä: liemen päällä oli tuhti rasvakerros, tillisilppu oli jo ruskistunut, pakasteporkkanoita ja -perunoita sekä lohi jo hajonnut. Päivän keitto oli todellakin ala-arvoinen suoritus.

Todella harmittaa kirjoittaa tällainen arvostelu, ravintolan miljöö on todella kiva ja tarjoilija yritti parhaansa. Ikävää on, että henkilökunnan mielestä ilmeisesti kaikki ruoan suhteen on kunnossa. Toivottavasti ruoka paranee, jotta ravintolakäynnistä jäisi tulevaisuudessa parempi mieli.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 09.07.2014
Arvosana: 0

Ylihinnoiteltu ravintola ruoan laadun suhteen. Palvelu oli todella hidasta ja annokset olivat järkyttävän pieniä. Mikään ei oikein toiminut koko ravintolassa lukuunottamatta kaunista maisemaa. Ravintolaan ollaan kuitenkin tultu syömään joten olisi kiva saada vatsa täyteen. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 48€ Lisätty: 18.07.2011
Arvosana: 0

S-keittiö tavaraa, eli sitä mitä voit lämmittää kotonakin

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.05.2011
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti