Suljettu nyt

Ravintola Kallavesj

lounasravintola
Arvosana 4.4 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erittäin hyvää ruokaa ja ystäväölistä palvelua. Aivan mahtava paikka

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.07.2015
Arvosana: 0

Sopivan viihtyisä paikka, hyvää perusruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.01.2014
Arvosana: 0

Paikan omistajapariskunta on ihastuttava ja vieraanvarainen. Ruokavalikoima oli sopivan monipuolinen ja ruoka maistuvaa. Kotoisa vanha miljöö. Täällä osataan asiakaspalvelu. T.Helsinki-Kuusamon seurue

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 16.07.2013
Arvosana: 0

Olisi luullut että ruoka olisi ollut asiallista mutta keitot vedellä jatkettuja ja valmiita teollisesti valmistettuja ruokia. ..ei kotiruokaa eikä mitään kurmeeta niin kuin ilmoittavat.
Meidän työyhteisö on vaihtanut lounaspaikaa..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 28.06.2012
Arvosana: 0

Toivomme, että palvelu ja ruoanlaatu pysyy edelleen hyvänä. Hauska, että omistajan vaihdoksen jälkeen tasokas tarjonta jatkuu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 05.05.2012
Arvosana: 0

Mainio paikka, hyvä ruoka, hieno miljöö. Yrittäjäpariskunta on paikan sielu. Kannattaa heittäytyä juttusille. Poikettiin Kuopion ohi ajettaessa lasten kanssa syömässä, kun yritettiin löytää ravintolamaisempi, mutta kohtuuhintainen vaihtoehto tienvarsiketjuille. Tämä oli aivan loistava löytö. Sisään mennessä tenavat 7, 10, 12 nurisivat vielä pizza- ja limubuffetin perään, mutta nyt ovat kaikki myytyjä oikealle ruoalle. Ei meinannut tulla loppua santsikierroksille. Nyt kyselevät, milloin seuraavaksi mennään Kuopijoon.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 06.02.2012
Arvosana: 1

Joskus käyn lounaalla. Suosittu paikka. Kasvissyöjille usein aika niukat vaihtoehdot. Salaattipöytä kaipaisi lisäpanostusta. Jos menee klo 13-14 aikaan syömään, voi olla että jokin ruokalaji loppunut. Kerran menin klo 14 ja kasvispihvit olivat loppuneet. En saanut alennusta vaikka olin kasvissyöjä. Keitot ovat hyviä. Ja on myös erilaisia, ei vain perinteisiä keittoja. Lounas maksaa 9,5€. Yleensä menen mielummin muualle, jossa limppari sisältyy hintaan ja lounas 8-9€. En tosin katso tätä ylihinnoitelluksi, koska kaikki ruoka keittiössä valmistettua ja laadukkaita, ainoa miinus kasvisruokien vähäisyys, silloin kun niitä on, ovat ne hyviä. Kävisin useammin jos niitä olisi. Hyviä jälkiruokia. Erittäin ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.10.2011
Arvosana: 0

Hyvä lounaspaikka, jossa on erittäin ystävällinen henkilökunta. Ruoka on muuten tosi hyvää, mutta kasvissyöjälle ruokavaihdot ovat joskus surkeita. Olen pettynyt aika usein, kun tarjolla on ollut vain keitettyjä kasviksia liemessä. Silloin kun kasvisruokaan on panostettu, Kallavesj lunastaa paikkansa yhtenä parhaista lounaspaikoista Kuopiossa. Salaattipöytä ja jälkiruoat ovat pääsääntöisesti tosi hyvät.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.02.2011
Arvosana: 1

Paras lounaspaikka mitä tiedän. Upea miljöö. Herkullista kotiruokaa. Hyvä salaattipöytä eli pelkällä keittolounaalla herkuttelee ihan tarpeeksi. Suosittelen koittamaan. Ruuhkainen arkisin kello 11 tosin. Meillä 3 ja 7v pojat tulevat aina mielellään Kallaveteen lounaalle. Lapsilta 5e kiintee hinta. Pieni luku/leikkinurkkauskin löytyy.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.12.2010 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1

Ruoka maittavaa, salaattipöydälle miinus . ..tuntuu ns. pakollisen oloiselta, yksinäisenä nurkassa. Ääni eristykseen voisi hieman panostaa, mutta muuten ok

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.06.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Käsityökatu 19 II krs, 70100 Kuopio - Reitti
(017) 261 1330
http://www.ravintolakallavesi.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita