Avautuu 12:00

Restaurant Grill

saaristoruokaa
Arvosana 5 / 5

Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olimme 13. 7.2015 lounaalla ja paikka on kyllä ansainnut kaikki kehut. Lounaaseen kuului monipuolinen salaattipöytä, tuoreet leivät ja pääruuaksi oli sipulipihvejä sekä useampaa lajia perunoita. Ruokajuomaksi kotikaljaa, vettä ja maitoa ja lisäksi kahvi+pikkuleipä. Erittäin onnistunut kokonaisuus ja maistui reilulta kotiruualta (itsetehdyltä, ei teolliselta). Otimme lounaspöydän, mutta muihin pöytiin vietiin ruokalistan annoksia ja nekin vaikuttivat oikein hyviltä. Isot annokset ja kaikki söivät tyytyväisenä. Paikalla oli paljon sekä paikallisia että turisteja, mutta vaikka talo oli täynnä, oli henkilökunta erittäin ystävällistä ja avuliasta. Tänne pitää tulla uudelleenkin!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.07.2015
Arvosana: 0

Aivan ihastuttava tunnelmallinen paikka. Missään ei saa niin hyviä kermaperunoita kuin täällä. Kannattaa tulla kauempaakin. Hinnatkaan eivät hirvitä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 22.12.2014
Arvosana: -1

Niin harvoin tänne pääsee lounaalle, harmi. Hinta/laatusuhde loistava. Ruoka on niin hyvää ja henkilökunta mukavaa. Ei vielä yhtään pettymyskäyntiä...hyvä, jatkakaa samaan malliin. Lauantaisin hyvä seisovapöytä, ei kovin runsas, mutta sitäkin parempaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 06.11.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Arkilounas alle kympillä on ehdottomasti hinta/laatusuhteella mitattuna parasta mitä Suomesta saa. Ei todellakaan kannata ohittaa tätä paikkaa jos sattuu olemaan ruoka-aika kun ajelee Kustaviin tai ohi. Eipä esimerkiksi ole Suomessa kovin tavallista että alkupalavalikoimasta löytyy tuoreita simpukoita, kuten täällä oli tiistaina 13.5.2014.
Menulistan suosikkini karitsa pottuvoilla oli edelleen yhtä hyvää kuin kaksi vuotta aiemmin. Palvelu on myös aina erittäin hyvää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.08.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Paras lounasravintola Lounais-Suomessa!
Aivan mahtavaa ruokaa! Vaatii todelle kovaa
luonnetta ajaa mökille olla poikeamatta Grilliin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.06.2014
Arvosana: -1

Aivan mahtavaa ruokaa! Lounas on monipuolinen ja herkullinen eikä hintakaan ole päätä huimaava! Myös grilliruuat makkaraperunat on saatu muistuttamaan ravintolaruokaa :) suosittelen!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.07.2013
Arvosana: 0

Vatsa on pullollaan erinomaista lounasruokaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 05.07.2013
Arvosana: 0

Palvelu oli ystävällistä ja lämmintä, kokiltakin sai ystävällisen sanan ja erittäin hyvin kerrottiin tarjolla olevat ruokalajit! Ja paikkana siisti ja kunnostettu vanhaa kunnioittaen. Tulemme ehdottomasti uudelleen matkasta huolimatta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.05.2013
Arvosana: 0

Karitsanpotka oli parasta lammasta mitä olen koskaan (yli 50 v) Suomessa syönyt. Ainut kunnon ravintola mitä Kustavissa on koskaan ollut. Pizzoja mielivät voivat mennä muualle koska hehän eivät tiedä kunnon ruuasta mitään. Toivottavasti täällä ei niitä aletakaan väsätä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.09.2012 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Erinomainen ruoka, kiva miljöö ja ystävällinen omistaja pariskunta, hyvällä palveluasenteella pitää tätä taivaallisen ihanaa ruokaravintolaa ja yöpymisiäkin tarjolla. Kulinaristina suosittelen lämpimästi!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.07.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kivimaantie 11, 23360 Kustavi - Reitti
044 304 8326
http://www.restaurantgrill.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita