Ei tietoa

Ravintola Laukaanhovi

Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Liikuntaesteetön

Arvostelut (5)

Kanakorin koko oli valtava. Suosittelen jos on kova nälkä. Ei mitään nugettimoskaa vaan kanan rintapaloista tehty. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Lounasaika oli jo loppunut kun käväistiin. Yleisilme siisti, vessat myös. Palvelu erittäin ystävällistä ja joustavaa. Toiveita ruuan suhteen kuunneltiin. Kiinteistön koko todella iso, ravintolaa ajatellen jopa liian iso. Kiinteistössä myös naistenliike. Vanhoja pelejä, joita sai pelata ilmaiseksi. Pajatsot nostalgisia. persoonallisempi kuin ketjuravintolat. Suosittelen. Poikkean varmasti toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 28.08.2018
Arvosana: 0

Edellinen, ilmeisesti omistajan itsensä kirjoittama arvio antaa lievästi sanoen väärän kuvan tästä kokonaisuudesta. Ylihintaista halpiskrääsää ja lattialla lojuvia vaatteita tarjoavat "kaupat" jäävät kauas edes ABC-aseman tarjoamasta viihtyisyydestä. Ruoka on einespohjaista, mutta sitäkään ei osata aina edes lämmittää, ainakaan lounaan perusteella. Epähygieninen vaikutelma jäi noutopöydästä. Asiakaspalvelu on kamalaa, vaikutti kuin myymässä ollut rouva ei olisi itse halunnut olla paikalla, saati sitten että me asiakkaat kehtasimme ilmestyä paikalle. Liekö ollut omistaja itse ja se selittää totaalisen kyllästyneen asenteen.

Muistan paikan olleen joskus menneisyydessä syy pysähtyä, nyt suosittelen kaasuttamaan kovaa vauhtia ohi seuraavalle taukopaikalle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 27.08.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Entinen huippukohde pysähtymispaikkojen kategoriassa on tasaiseen tahtiin nostanut profiiliaan kaikilla osa-alueilla.

Lounas on lähestulkoon aina erittäin maistuvaa ja pizzat keskivertoa huomattavasti parempia "suomi-pizzoja". Hinnat ovat myös mielestäni erittäin sopivat kun sijainti ei ole metropolin keskustaan verrattavaa. Nykyään on panostettu myös viikonloppuihin ja varsinkin iltoihin ja kovia esiintyjiä on ollut ja tulossa. Tästä iso peukku!

Edellinen arvostelija "tuntematon 6.10.2015" antaa kommenttinsa perusteella semmoisen kuvan, että voisi ehkä miettiä onko omassa käytöksessä jotain parannettavaa. Maidossa tai vedessäkin oli varmasti hänen mielestä jotain vikaa. Tosin näitä Urpoja on aina ja onneksi eivät häiritse syömispaikkojaan kuin kerran, harmi vaan että suu soi senkin jälkeen megafonin lailla.

Suosittelen erittäin lämpimästi Laukaanhovia ja sen kaikkia palveluja! Käykää, käyttäkää ja tukekaa palveluja kun niitä vielä on - muitakin kuin bulkki-abseja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 25.02.2016
Arvosana: -1

maha täyteen hyvää ruokaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.06.2015
Arvosana: 0

Hiljainen kauppakeskus, useita kiinnostavia pieniä kauppoja. Ravintola tilava ja väljä, lasten leikkipaikka kiva ja rajattu. Lounasbuffet ei kutsunut: ihan hyvännäköistä kalapaistosta mutta lisäkkeinä (pakaste?)vihanneksia pelkiltään ( ja kaikkihan tietävät miltä ne maistuu) sekä keitettyjä perunoita. Kalan vaihtoehtona oli kebebkastike(??).Salaattia oli vain yhdenlaista ( näytti tuoreelta) mutta näytti siltä että maustaminen oli unohtumut ja rasvainen lisäke puuttui kokonaan. No lasten kanssa ajateltiin kuumana päivänä vetää suolaiset ruoat ja käännyttiin hampurilais-/ nakkikorien puoleen. Tiski oli ihan siisti mutta esim kylmähyllyn leipien salaatit ja lihiksen kananmunat olivat viime viikkoisen näköisiä. Kassarouvan ammatillinen osaaminen/ motivaatio kaivannee päivitystä, tulin itse ihan masentuneeksi tästä asiakaspalvelun kukkasesta. Hampurilainen juustolla ja munalla n. 7 euroa, limun ostin erikseen. Hinnalla odotin muhkeaa ja mehevää purilaista, jaksankohan syödä? Naperoille nakkikorit ja toiselle aikuiselle kanakori. Ruokia ei tarvinnut kauaa odottaa, eikä ihmekään kun olivat kuin mikrosta tulleita. Hampurilainen, tai siis niinkutsuttu hampurilainen, oli mäkkärin lasten juustopurilaisen kokoinen. Kananmuna oli mukaan laitettu, mutta juustoa etsin hetken aikaa. Olihan se siellä, ilmeisesti puolikas palanen oli hintaan kuulunut. Luulen että hampurilainen oli ostettu paikallisesta kookaupasta ja sitä oli vähän tuunattu ( niinkuin kaikissa muissakin paikoissa)-- mutta näin huonoa yritystä en ole nähnyt aikoihin! Hain kylmäpöydästä väliin salaattia ( tuoretta!) ja arvoin merkitsemättömistä purkeista mitä ne sisältää. Arvelin oikein että punaisin oli ketsuppia ja kahdesta muusta en saanut selvää. 7 euron hampurilainen oli kaamea pettymys myös maun puolesta. Minä, nälkäinen ja roskaruokaa arvostava ihminen, jätin puolet syömättä- olisin voinut syödä vaikka lautasliinan ja eroa en olisi huomannut. Kananmunasta puuttui suola, salaatti maistui enemmän kuin möykkyinen massapihvi ja sämpylät olivat sitkeitä. Limu oli hyvää. Lapset vetivät ranskalaisia ja nakkeja ( vain 4 pikkunakkia per annos), toisen aikuisen kanat jäivät syömättä. Itseään " ei kovinkaan nirsoksi" kutsuva rouva ei voinut syödä kanoja kun maistuivat erittäin kummalliselle, on kuulemma kokenut huoltsikoiden massanugettien syöjä ja nämä vetivät pohjan. Ilmeisesti heidän annoksissaan ketsuppi oli parasta. Korit eivät myöskään olleet mielestämme koreja, ruoat olivat lautasella kasa ranuja sekä neljä nakkia tai nuggetteja. Missä dipit, kurkkutikut ym? Eipä tarvi toista kertaa enää mennä, ruoka huonoa ja laatuun nähden sikakallista, "palvelusta " ei tullut kuin paha mieli. Mahat täytettiin sitten Nokkakiven huvipuiston jäätelökojulla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ruuhimäentie 1, 41400 Laukaa - Reitti