Suljettu nyt

Old Story - Ravintola Buffalo Grill

suomalaista
Arvosana 4.6 / 5

Herkullinen Buffet-lounas ja monipuolinen A La Carte, tutustu niin tiedät se kannattaa...


Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olemme käyneet (Buffalo) lounaalla muutaman kerran. Tällä hetkellä Mäntsälän paras buffet-lounas paikka. Kokemukset ovat vain parantuneet. Maukas alkuruokakeitto, pääruuissa kaksi vaihtoehtoa, salaattit riittäviä, ruisleipä taivaallisen makuista ja jälkiruokaakin on plus kahvi. Tulee helposti syötyä liikaakin...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.12.2012
Arvosana: 0

Vahingossa löytynyt helmi. Old Storyn (peruskapakka) yhdessä kulmassa on kesällä avattu Buffalo Grill,joka tarjoaa country-musiikkia ja pihvipaikkaruokaa. Perhe eksyi sisään nälkäisenä, valikoi listalta burgeria, burritoa, fajitasta ja pihvejä, jälkkäriksi lämmintä suklaakakkua. Sekä aikuiset että kouluikäiset tykkäsivät ruuasta kovasti. Annokset olivat lisukkeita, dippejä myöten mietittyjä ja maukkaita, liha oikein valmistettua. Mäntsälän kokoiselle paikkakunnalle todella yllättävän laadukas paikka, ja ketjuravintoloiden sijaan suosittelen tätä ehdottomasti!

Ruokaa sai vähän odotella, mutta maku korvasi kyllä. Tarjoilu oli ystävällistä ja kiireetöntä. Ainoa miinus oli Old Storyn puoli, jonka kautta piti kävellä esim. wc-tiloihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 20.10.2012
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Keskuskatu 4, 04600 Mäntsälä - Reitti
09-857 3385
http://buffalogrill.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita