Ei tietoa

Ravintola L'Escale

herkuttelijoille
Arvosana 1.1 / 5

Arvostelut (13)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Surkeaa esitystä ! !!! En suosittele kenellekkään!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.04.2015
Arvosana: 0

never again. todella huono palvelu.ei edes tiedetty mikä kossusnapsi on,tilalle jotain talon tököttiä mitä emme huolineet.ruokaa emme ehtineet onneksi tilata.vaihtakaa henkilökunta tai kouluttakaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.09.2013
Arvosana: 0

Poikkesimme juomassa kahvit. Kuoppi lattea ja toinen kuppi cappucinoa. Kahvin vaahdotus kesti noin 5-8 minuuttia kun tarjoilija vatkasi kannua ylösalas. Lopputuloksena järkyttävän makuinen maitokahvi joka oli niin tulikuumaa ettei sitä pystynyt juomaan.
Järkyttävä kokemus ja hintaa 7€..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 14.09.2013
Arvosana: 0

Olimme varanneet yläkerrasta pöydän hääpäivämme takia ja ajaneet ravintolaan 1,5 tuntia. Perillä kerrottiin, että yläkerta ei ole tänään auki lainkaan, mutta pääsemme bistro puolelle ja a'la carte lista on käytettävissä. Olisiko tämä asia voitu etukäteen kertoa meille soittamalla kun kerran numero oli olemassa. Meille varattu pöytä ja pöytäliina olivat ikävän likaiset. Ravintolan muut asiakkaat olivat retkeilijötä ym mökkiläisiä. Olisimme mielellämme viettäneet hääpäiväämme siistissä ympäristössä valkoisten pöytäliinojen äärellä. Onneksi ruoka oli taas aivan loistava! Mutta siistijä kannattaisi ilman muuta palkata!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 07.08.2013
Arvosana: 0

Menimme 17. 7. Yläkertaan tarkoituksenamme nauttia kahvit ja vernet-brancat, joita meille ei tarjoiltu, koska yläkerta varattu ainoastaan ruokailijoille ( kahdessa pöydässä ruokailijoita klo 21.00). Siirryimme alakertaan ulos, minne emme saaneet mitään puoleen tuntiin, vaikka asiakkaita vain kourallinen. Poistuimme muualle Kaksi täysin ala-arvoista kokemusta tältä kesältä. Onneksi kokemuksen perusteella olimme syöneet jo muualla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.07.2013
Arvosana: 0

12. 7.2013 Tilasimme grilllipihvit ja maalaisranskalaiset. Pihvit oli sitkeitä ja maalaisranskalaiset olivat tavallisia ranskalaisia ja älyttömän suolaisia. Valittaessamme ruoasta, tarjioilia oli pälyilevä ja tarjosi ilmaisia kahveja, emme ottaneet riskiä. Kokin tullessa paikalle, hän oli hieman näreissään ja epäili arvostelukykyämme sanoen että tekevät kesässä 3000 pihviä ja yhdesta on aiemmin valitettu. pihvit olivat meidän mielestämme pakastettuja lehtipihvejä eikä mediumista ollut tietoakaan. saimme lohdutukseksi 20 % alenuksen hinnasta. Eniten jäi jurppimaan henkilökunnan eritoten kokin käytös. Älkää menkö sinne!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 13.07.2013
Arvosana: 0

Kävin 18. 6.2013 syömässä lämpimän voiileivän, missä kokoliihapihvi ja sienikaskike. Kaksi paahtoleipää oli uitettu rasvassa ja niiden välissä oli sitkeä pihvi ja sienikaskike suoraan purkista tai pussista. Todella pettymys, samoin oli ystäväni syömä keitto. Jos tuon tasoista ruokaa tarjottaisiin pääkaupunkiseudulla, olisi ravintola pian entinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.06.2013
Arvosana: 0

1. 6.13 menimme perheemme kans tarkoituksena syödä. Tarjoilijat eivät huominut mitenkään perheemme saapumista. Aikamme odoteltuamme vaimo kävi itse juomat noutamassa sisältä jossa sielläkin palvelu oli nihkeetä.
Joimme juomat ja lähdimme syömään muualle kun emme saanut palvelua. En voi suositella paikkaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.06.2013
Arvosana: 0

Kävin tänään ja söin alkuun kylmäsavulohta ja juustokakkua. Se oli ihan ok, peruskamaa. Pääruuaksi otin savukampelaa, tilli creme fraishea ja uusia perunoita. Pääruoka ei todellakaan ollut hintansa arvoinen, 25 euroa. Kampela varmaan lämmitetty mikrossa ja oli melko suolatonta. Suolaa voi tietty aina lisätä muttei löytynyt pöydästä. Uudet perunat olivat takuu varmasti eilisiä, mikrossa lämmitettyjä kumipalleroita. Jätin suosiolla jälkiruuan väliin. Pettymys oli melkoinen, koska ajo juuri sitä varten Nauvoon Paraisilta, jotta saisin syödä hyvin kehuja saaneessa ravintolassa. Mm Saariston makuja lehdessä hehkutettiin ravintolaa. Palvelu oli alkuun ihan ok, mutta pääruuan syömisen jälkeen sain odotella yli 10 minuuttia ennenkuin tarjoilija tuli hakemaan astiat pois. ja asiakkaita ei ollut paljon, joten kiire ei tarjoilijoita painanut. Positiivista oli se, ettei tarvi mennä enää uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 16.07.2012
Arvosana: 0

Tämä ravintola tarjoaa suorastaan erinomaista saaristolaisruokaa. Olen vieraillut paikassa puolenkymmentä kertaa, listaruokailemassa, lounaalla sekä ryhmäruokailussa. Pettyä ei ole tarvinnut kertaakaan. Nauvo on harmittavan sivussa, joten täällä ei voi pyörähtää ohikulkiessaan helposti, ainakaan autolla. Veneellä helposti saavutettavissa olevista paikoista ravintola on yksi parhaista ellei paras koko rannikolla. Varsinkin lounas on todella mahtavaa tarjontaa runsaiden kalavalikoimien kera. Ruoka ei ole pelkästään hyvän näköistä, vaan myös todella hyvän makuista.

Listaruokana ravintola tarjoilee jokseenkin odotetusti laadukkaita annoksia lähialueen tavarantoimittajilta. Maisteltua on tullut etanat, kampasimpukat ja kala-annokset. Annoskoko on mielestäni sopiva ja valittamista kokonaisuudessa ei ole ollut. Sen verran kannattaa huomata, että ilta-aurinko paistaa terassille todella kuumasti ja lämpiminä päivinä pöytä kannattaa yrittää varata varjon puolelta. Ravintola on aika iso, mutta vkl-iltaisin täyttyy nopeasti veneilijöistä. Sitä voisi pitää jopa hieman "näyttäytymispaikkana", sillä sen verran tuttuja naamoja käytävillä tuntui liikkuvan turistiaikaan.

Tarjoilupuoli on ravintolassa toiminut aina hyvin, siitä ei ole sen kummemmin negatiivista tai erityistä plussaakaan sanottavana. Suosittelen L'Escalea lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 04.11.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Rantatie 4, 21660 Nauvo - Reitti
040 - 744 1744
http://www.lescale.fi/fi/index.htm

Vaihtoehtoisia ravintoloita