Keittiö auki

grill it!

grillattavia
Arvosana 2.7 / 5

Arvostelut (41)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Viimeiset 3-4- käyntiäni ovat olleet kaikki hyviä. Ruoka on ollut maittavaa ja palvelu erinomaista. Täällä osataan pihvit. Miljöökään ei ole hassumpi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.03.2016
Arvosana: -2

Ruokien saamisessa meni lähes 40min vaikka syömässä ei ollut paljonkaan väkeä. Ruoka oli ok (burger), mutta hintalaatusuhteeltaan huonoa. Oulussa on hintalaatusuhteeltaan huomattavan paljon parempia paikkoja. Palvelu oli ok, hieman häseltämistä. Lapsen jauhelihapihvi oli hirveää, ranskikset olivat ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 02.11.2015
Arvosana: 0

Kolme ruokailijaa, illan suussa tänään: Vegaanille, tomaattikeitto ilman maitotuotetta sai täys 10. Cesarsalaatti broilerilla pääruokana taas 10, Härän sisäfilee 100g just oikea kypsyys, grillatut kasvikset, pyynnöstä ei perunoita, edelleen täys 10 ! Palvelu 10. Ihana henkilökunta ❤ Suosittelen !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 11.07.2015
Arvosana: -1

T-luu onneton kylmä kuiva ei uskos että tollstatarjotaan ns vakosipuli peuna jotain onnetonta mössöä joka taasen oli niin kuumaa ettiei suuhun voinuu laittaa, tarjoilija vain otti osaa. En suosittele

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.06.2015
Arvosana: -1

Oulun parhaat pihvit ihan kevyesti. Muista tuotteita en suosittele. Esim. kampasimpukat oli mauttomat ja raa'at.

Ihan vain pihvien takia suosittelen käyntiä! Pihvien maku hakkaa mennen tullen muut Oulun ravintolat.

Lisäksi erittäin ystävällinen palvelu, joten tarjoilupuoli myös kunnossa ja kiitettävää!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.01.2015
Arvosana: -1

Kävimme eilen (10. 12.) syömässä hampurilaiset.

Ensinnäkin tarjoilija Merja ei huomioinut meitä mitenkään, pulisi vaan omiaan viereisessä pöydässä. Ei näin!

Nooh, sitten ne hamppikst. Coleslaw- salaatti oli pilaantunutta. Maistui pahalta ja haju epämielyttävä. Tarjoilija hyvitti 10 €, olikohan se ihan kohtuullinen hyvitys, hmh?. Emme onneksi saaneet vatsatautia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 11.12.2014
Arvosana: 0

sunnuntai-iltapäivä ja Sadonkorjuu-menu. onnistunut kokonaisuus ja ystävällinen palvelu. hintansa väärti. Voimme suositella

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 39€ Lisätty: 28.09.2014
Arvosana: 0

Tilasin mehevän burgerin. Sain kuivan burgerin. Näytti siltä, kun joku olisi nuollut majoneesin pois hampurilaisesta. Tarjoilija oli todella teko pirteä ja tyly. Palvelu oli muutenkin hidasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 17.09.2014
Arvosana: 0

Ystävän kanssa kesäretkellä paossa kotitöitä ja kokkaamista. Tilattuamme valitut pihvi annokset niitä saikin sitten tovin odotella vaikka vain kolmessa pöydässä asiakkaita. Pihvien koko yllätti totaalisesti.Sai kaivaa laukusta lukulasit jotta löysi sen pihvin reppanan siltä isolta pannulta,lisukkeet kylmiä. Kerroimme mielipiteemme mielestäni asiallisesti tarjoilijalle, jonka kommentti oli "tulkaapa huomenna testaamaan burgerimme" ja jäykkä tekohymy päälle. En suosittele enmmekä tule uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 11.08.2014
Arvosana: 0

4 hengen lounasseurueeltamme jäi tällä kertaa lautaset tyhjentämättä. Palvelu hidasta, ehdimme käydä jo hakemassa salaatit ennen kuin tarjoilija ehti tuoda meille lounaslistat. Lounaalla oli meidän lisäksemme 8 henkilöä, joten ei voi ymmärtää tällaista, jos kerran lounasmahdollisuus ravintolassa ylipäänsä on. Burgereita joutui odottamaan kauan. Pihvit oli paistettu aivan liian ylikypsiksi, todella kuivaksi, vertaus kengänpohjaan kuvaa parhaiten. Osalla jäi syömättä sekä pihvi että sämpylä. Sämpylä oli liian kuivaa. Vain täytteet ts. juusto, coleslaw olivat syötäviä. Todellinen pettymys, vaikka ollut suosikkilounarimme todella pitkään. Subit olisivat kirkkasti vetäneet pidemmän korren. 12 euron burgerilta odottaisi enemmän:-(

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 30.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kauppurienkatu 24 A, 90100 Oulu - Reitti
08-3123255
http://grillit.fi/oulu

Vaihtoehtoisia ravintoloita