Ei tietoa

Ravintola Kostian Kievari

Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erinomainen lounas!

Lista-annoksia en ole kokeillut, mutta lounas seisovasta pöydästä on todella hyvä! Olen käynyt Kostian Kievarissa lounaalla satunnaisesti useana vuotena noin 10 kertaa/vuosi. Ei ole koskaan tarvinnut pettyä. Totesin asian taas loppiaisena 6.1.2016.

Jos Tampereella saisi vastaavaa lounasruokaa, niin olisin kanta-asiakas.

t..Kangasalan kesäasukas

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 06.01.2016
Arvosana: 0

Kävimme vaimon kanssa sateisena torstai-iltana syömässä Kostian Kievarissa. Ruoka oli huonointa, mitä olemme koskaan saaneet.
Otin itse Talon pannun, joka oli täysin mautonta "kermassa" haudutettua huonolaatuista kinkkua, nakkia ja pakasteperunaa. Annos maistui vain sipulille. Mausteita ei oltu lisätty lainkaan. Lisukkeeksi luvattu raikas salaatti oli todellisuudessa suolakurkkua ja etikkapunajuurta. Annos oli todella kaukana odottamastamme - lähinnä tätä hirvitystä voisi kuvailla huonosti imeytyneeksi kinkkukiusaukseksi nakeilla.
Vaimo söi pitsan, joka oli sekin aivan ylihinnoiteltu, mauton, ja näytti 5-vuotiaan tekemältä. Pohjassa eikä tomaattikastikkeessa ollut mitään mausteita.
Syömisen jälkeen kerroimme mielipiteemme kokkimuorille suoraan, mutta vastaukset olivat kuin suoraan Jyrki Sukulan Kuppilat kuntoon -ohjelmasta. "Kaikki eivät pidä mausteisesta ruoasta." "Ei ole kukaan koskaan valittanut." "Aina on tehty näin."
Ei muutakuin S-marketin kautta kotiin, eikä ikinä takaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 16.07.2015
Arvosana: 0

ensimmäinen kokemus oli baarissa örisevä tyyppi. sitten keittiöstä astui pelästynyt "kokki", apua tulee asiakkaita.
hymytön tarjoilija, mitä haluatte? kiitos, saimme ruokaa, puffetpöydässä oli tyhjät astiat, lisää saimme pyynnöstä. palaneiksi paistettuja valmiiksi paneroituja possunleikkeitä, rasvassa kypsennettyinä, pakastelohipaloja, pussibearnaisea, keitinperunat, kermaperunoista oli reunat jäljellä, salaattipöydän huikeat antimet, vihreä, tomaattisipuli ja purkkimandariinit. mainoksen ruokapaikasta luimme tapahtumaluettelosta. ei olisi kannattanut poiketa.
tietysti tarjoilijan käytös olisi voinut jotakin pelastaa, mutta ei tässä tapauksessa.
Kukahan paikan mahtaneekaan omistaa???

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 03.05.2015
Arvosana: 0

Menimme vaimoni kanssa syömään kostian kievariin pälkäneellä. Ja täytyy sanoa, että kokemus oli aika karu. Tarjoilija suositteli pizzaa, ja kertoi että niitä on kehuttu hyväksi.

No me tilasimme pitsaa ja pitkähkön odottelun jälkeen "pitsat" tulikin pöytään ja ensimmäiseksi huomasimme, että pitsathan on palaneita... voi *****, No ei siinä sitten mitään, mutta kun pitsasssa ei ollut mitään makua aivan kun olisi veteen sekoitettu vehnäjauhoja ja heitetty uuniin mikään muu ei maistunut tai antanut makua, kun taikina, niin joo tomaattikastike...

Ruokailun päätteeksi kerroimme mielipiteemme tarjoilijalle, joka pahoitteli, että oli suositellut meille pitsaa..., mutta sellainen kokemus ei kyllä mennä toista kertaa syömään sinne. Vaikka sitten mielummin tien toisellapuolella olevaan kebabbilaan mielummin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.12.2013
Arvosana: 0

Alkusalaatti oli napattu pussista ja siihen oli lisätty jokunen tomaatin viipale. Valmisjauheista tehty kastike joka niin täynnä natriumglutamaattia että ruoassa ei maistu mikään muu. Medium miinus pihvi taottu sellaiseksi lätyksi että niitä on mahdoton paistaa edes miinukseksi, eli kypsyys oli aivan päin helvettiä. Ja sitten kaiken hyvän lisäksi valkosipuliperunat oli mikrotettu. NAM!

Ja sitten paras osuus. Annoksen piti olla laktoositon mutta vessassahan tässä on useampi tunti mennyt enkä muuta sellaista päivän aikana syönyt mistä olisin voinut reaktion saada.

Jos haluat maksaa pussikeittoillallisesta itsesi kipeäksi, kirjaimellisesti, kannattaa mennä Kievariin pälkäneelle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 23.02.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Onkkaalantie 74, 36600 Pälkäne - Reitti