Ei tietoa

Salon Kiinanmuuri Ravintola

Arvosana 3.2 / 5

Arvostelut (15)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Myyjä (mies),28. 8 erittäin epäystävällinen, ei kiitosta ei hymyä ,töykeä . ensimmäinenkerta kun törmäsin tällaiseen tilanteeseen kiinalaisessa,olen tottunut että ovat ystävällisiä. Ei ikinä enää siihen paikkaan

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 28.08.2015
Arvosana: -3

15. 7 2015 Salon Kiinan muuri.Kana-annos valtava mutta mielessä käväisi onko tämä kanaa? Liukasta syötävää. En mene toista kertaa t:: kiskon mökkiläiset

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.07.2015
Arvosana: 0

Hyvää kiinalaista ruokaa ja ystävällinen palvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.04.2015
Arvosana: 0

Taisi olla huonoin ruoka mitä ollaan ikinä maistettu, ei voi sanoa syöty koska sitä ei vain voinut syödä. Inkiväärikana ei ollut inkivääriä nähnytkään, olisi myös mukava tietää oliko se edes kanaa. Härkä valkosipulikastikkeessa oli about samaa tasoa. Ruoka taisi tulla 5:ssä minuutissa mikä jo laittoi epäilyttämään. Eikä henkilökuntaa kiinnostanut tietää mikä ruuassa oli vikana.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

Täällä osataan valmistaa mustekala oikein! Monessa kiinalaisessa käyneenä täytyy nostaa hattua siitä, että mustekala oli osattu valmistaa oikein. Tilaamme usein mustekalaa, mutta valitettavasti hyvin monissa kiinalaisissa sitä kypsennetään liikaa. Annos oli sopivan kokoinen ja maukas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 01.06.2014
Arvosana: 0

Ravintola vaikuttaa ulkoasultaan tyypilliseltä "halpispaikalta" ja totisesti; sisään astuessamme huomiomme kiinnittyy ruokien halpaan hintaan. Ei siinä mitään... ennenkin olen syönyt hyvää ja halpaa ruokaa. Henkilökunta on ystävällistä ja ottaa minun ja kahden ystäväni tilaukset nopeasti vastaan. Tilaamani kana-annos osoittautuu riittoisaksi joskin sangen keskinkertaiseksi kokemukseksi. Ruuan koostumuksesta ja mausta tulee mieleen ne valmisateriat joita on erehtynyt joskus kiireessä kaupasta evääksi ostamaan. Toinen ystäväni on kanssani samoilla linjoilla kun taas toinen pitää saamaansa härkäannosta varsin hyvänä. Palvelu oli koko käyntimme ajan asiallista ja ruoka tuli pöytään nopeasti. Suurin miinus olikin tuo em. ruuan "einesmäisyys". Satunnaiselle Salon vierailijalle kuitenkin kohtalainen kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 14.05.2014
Arvosana: 0

Loistava sijainti Salossa, parkkipaikkoja riittää ja usein kun käyn ostoksilla, käyn myös poikkeamassa täällä. Yksi lempiravintoloistani Salossa. Ystävällistä palvelua, nopeata tarjoilua ja riittävät annokset. Hinta-laatusuhde hyvä. Suosittelen erityisesti special listaa, sieltä saa parasta kiinalaista tähän mennessä, todellakin hintansa arvoista (special ruoat yl 12-17€)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 10.02.2014
Arvosana: 0

Hyvää kiinalaista ruokaa special listalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 03.01.2014
Arvosana: -3

Yhden henkilön annoksista saa helposti 3-6 täyttä lautasellista itselleen riippuen kuinka paljon käytät riisiä suhteessa muuhun ruokaan (riisiä saa lisää jos syö paikan päällä). Loput ruuasta voi sitten ottaa mukaan, jos (ja kun) tulee liian ähky olo.
Ruoka on varsin hyvää, mitä nyt puoleen tusinaan kiinalaiseen ravintolaan voin verrata, ainakin jos tietää mitä tilata. Itse pidän härän- ja lampaanlihasta etenkin mm. valkosipulilla. Hinta liikkuu siellä 7-17 euron paikkeilla, lounaat (lounasaikaan) ollen sieltä halvemmasta päästä. Palvelu on mukavaa ja ravintoloitsiat erittäin kilttejä. Muutkin asiat tuntuvat olevan ihan kohdallaan. Käyn noin kerran kuukaudessa säännöllisesti. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.12.2013
Arvosana: 0

Salossa on kaksi kiinalaista ravintolaa ja tämä on niistä se kehnompi, joskaan ei tämäkään perin kehno. Tänne tullessani muut annokset olleet yleensä pettymyksiä, mutta vakiosettini on paistetut nuudelit. Annos uber-iso, joten nälkä varmasti ei jää. Palvelu samoin erittäin ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.11.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Horninkatu 17, 24100 Salo - Reitti

Vaihtoehtoisia ravintoloita