Avautuu 10:00

Ravintola Waahto

paras terassi
Arvosana 2.8 / 5

Arvostelut (27)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ryhmäruokailu kuulostaa pahalta, harvoin saa mitään erityisen hyvää ruokaa. Alkuruoaksi aivan pliisu salaatti, jossa ei ollut oikeastaan mitään makua. Pääruoka-annos oli todella pieni. Jotenkin tässä ei ole konsepti kohdallaan. Kun ravintolassa on rento ilmapiiri, odottaisi jotenkin hyvää perusruokaa josta tulee kylläiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 29.03.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Viimeinen päivä "riistaviikoilta". .. Itse en ollut aiemmin riekkoa maistanut ja kun menussa luki pekoniin käärittyä riekonrintaa sekä yön yli haudutettua riekon koipea, niin pitihän annos tilata. Ulkonäöllisesti annos oli kaunis, mutta minun annoksessani ollut riekonrinta oli raakaa sekä "yön yli haudutettu" koipi niin sitkeää, ettei siitä juurikaan mitään irti saanut. Olin niin pettynyt tähän annokseen, etten edes osannut vastata tarjoilijalle, kun hän tuli kyselemään, että maistuiko... Samalla hieman lisää hämmensi tarjoilijan "JESSS!!", kun mieheni sanoi ruuan olevan "ihan syötävää". Mitähän lie tuo JESS!! tarkoittanut, jäi minulle arvoitukseksi. En pysty suosittelemaan paikkaa kenellekään, vaikka ravintolan sijainti on varmasti kesäaikaan mitä mainioin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 32€ Lisätty: 14.10.2015
Arvosana: 0

Ravintola ei ollut lähelläkään täynnä, mutta ruokien tuleminen kesti lähemmäs tunnin. Vasta erikseen odotuksen loppupuolella kysyttäessä tarjoilija kertoi jonon pituudeksi noin 40 min. Muikut olivat ilmeisesti hyviä, mutta kananrinta hyvin kuivaa ja risotto muistutti valmispastaa. Burgeri kuulemma ok, mutta tosiaan ketsuppi tarjoiltiin halvassa muovipikarissa. Vettä joutui erikseen pyytämään lisää. Niukka annoskoko ja hinta korkea ruoan laatuun nähden. Tarjoilijoita ei meinannut tavoittaa. Pettymys, ei voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 18.07.2015
Arvosana: 0

Otimme burgerin ja päivän kalan (nieriää). Kala oli ihan hyvä, mutta annos liian pieni, jos se on ainoa ruokalaji. Burgeri ei säväyttänyt. Valmispihvi, vähän salaattia, yksi tomaattisiivu, perus sulatejuustocheddar ja majoneesia. Maalaisperunat olivat käytännössä normaaleja ranskalaisia. Ketsuppi tarjoiltiin muovipikarista. Olisin odottanut parempaa tähän hintaan. Lisäksi annoksissa kesti yli tunnin verran. Paikkana tosi kiva ja sillä olisi potentiaalia, mutta ainakin burgeri pitäisi tehdä paremmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.07.2015
Arvosana: 0

Alkuruokana etanat melko perusvarma annos, mutta valittamista ei lainkaan. Kaikki kohdallaan. Tätä seurannut porsaan poski olikin ihan täysi kymppi. Annos oli juuri sopivan kokoinen pääruoaksi. Pääraaka-aine possu oli lautasen valokeila täydellisellä tekstuurillaan ja maullaan. Lisukkeita oli sopivasti ja täydensivät hienosti kokonaisuutta. Perunakakku ehkä aavistuksen kuivahko, mutta pieni miinus kaiken muun ollessa balansissa. Palvelu oli ystävällistä, ammattitaitoista ja ripeää. Hintakaan ei päätä huimannut. Ehdottomasti Savonlinnan ravintolakentän parhaimmistoa. Kesällä varmasti satamamiljöö tuo vielä lisäsäväyksensä elämykseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 24€ Lisätty: 28.02.2015
Arvosana: 0

En valitettavasti ehtinyt kirjoittaa arvostelua heti tuoreeltaan, mutta tulkoon nyt tiedoksi: tämä koskee 12 hengen seurueemme 13. 12. 2014 "nauttimaa" joulubuffettia. Alkupalat vielä menettelivät jollain lailla (keskivertohuoltoasematasoa), mutta lämpimät ruoat olivat suorastaan syömäkelvottomia. Lanttu- ja porkkanalaatikko olivat vetisiä ja mauttomia eikä porsaan sisäfileessäkään ollut mitään makua. Harmitti niin vietävästi 94-vuotiaan äitini puolesta, joka tarjosi tämän syntymäpäivälounaan lähipiirilleen. Se oli ehkä elämäni huonoin ravintola-ateria.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 27€ Lisätty: 28.01.2015
Arvosana: 0

Tarjoilija suositteli meille Waahdon joulupöytää, joten jouluruokaa piti saamamme. Odotukset olivat korkealla, sillä olemme aikaisemmin Waahdossa saaneet todella maukasta ja kauniisti esille laitettua ruokaa.
Jouluaterian hinta 20€, oli verrattain edullinen. Kylmä alkuruokapöytä sisälsi viherversosalaatia, perunasalaattia, punajuuri-aurajuustosalaattia, metsäsienisalaattia, jääkellarinlohta, mätiä, joulukinkkua ja paahtopaistia. Paahtopaisti oli leikattu pitkin syin ja viipaleet olivat aivan liian paksuja. Liha oli sitkeää. Jääkellarin lohi ja mäti olivat hyviä. Salaatit olivat ABC- noutopöytä tasoisia.
Pääruoka sisälsi listan mukaan porsaan sisäfilettä, keitettyjä perunoita, lanttulaatikkoa ja porkkanalaatikkoa. Jälkiruoaksi oli luvassa piparkakku pannacottaa. Porsaansisäfile oli kuivaa ja mautonta. Porkkanalaatikko ei vastannut ihan käsitystäni siitä minkälainen porkkalaatikon kuuluisi olla, vaan se oli koostumukseltaan enemmänkin pyremäinen, eikä makukaan imarrellut. Lanttulaatikkoa en pöydästä löytänyt.
kaikki pääruoat olivat myös haaleita. Jälkiruoka pannacotta ei pannacottaa muistuttanut: pannacotat olivat kaikki erikokoisia ja näköisiä, läpimitaltaan noin 0,5cm: n paksuisia lärpäkkeitä. Ilmeisesti pannacotta oli tehty gn- vuokaan, ja sitten hyydyttyään leikattu paloiksi. Pannacotat oli laitettu esille teräksiselle tarjottimelle, ja vaikutelma oli jotenkin koominen. Olisin ottanut kuvan jos olisin iljennyt. Tarjolla oli myös kaupan piparkakkuja ja hilloa. Enkö ymmärtänyt kokin visiota panncotasta, vai oliko se oikeasti riman alitus? Olisiko pannacottasuikale pitänyt laittaa piparkakun päälle?
Jouluateria oli iso pettymys, ja mieheni mielestä huonoin jouluateria ikinä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 20€ Lisätty: 19.12.2014
Arvosana: 0

Oopperaesityksen jälkeen kävimme kaupungin parhaaksi mainostetussa ravintolassa syömässä. Alkuun tilasimme etanat, jotka olivat kohtalaisen hyvät. Pääruuaksi tilasimme hampurilaiset jotka olivat luokattoman huonot. Sämpylä kaupan valmistavaraa ja kuiva kuin käntty. Coleslawt onneksi tajusimme pyytää eriksee, koska muuten ne olisi löytyneet tungettuna hampurilaisen välistä. Ranskalaiset olivat tavanomaiset. Annoimme palautetta paikanpäällä huonosta ruuasta ja ravintoloitsijan toimesta meidän käskettiin painua *******. En ole koskaan saanut noin huonoa palvelua missään ravintolassa ja onneksi myös koko ravintolan muu asiakaskunta huomasi myös asian. On se kumma jos perus Amarillon burgerit on maukkaampia kuin a la carte ravintolan ylihinnoitellut käntyt. En suostu menemään lähellekään kyseistä paikkaa enää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.08.2014
Arvosana: 0

Lista näytti erittäin hyvältä, joten tilasin hampurilaisen. Odotukseni olivat korkealla, mutta ateria oli valtava pettymys; Sämpylä oli valmistavaraa sekä pohjasta todella kuiva. Pihvi oli ok, mutta ei mitään erikoista. Pihvin päälle oli sulatettu juusto sekä marinoitua punasipulia ja alle laitettu neljä siivua tomaattia sekä mautonta coleslawta. Hampurilaisen seurana oli ihan ok makuisia ranskalaisia - muita lisukkeita ei ollut koska coleslaw oli laitettu hampurilaisen sisään. Ketsuppi oli muovikupissa.

Hampurilainen oli kaikinpuolin valtava pettymys enkä voi suositella sitä kenellekään. Muut arvostelut sekä paikan ruokalista antoivat odottaa jotain muuta. Tarjoilu oli ystävällistä sekä nopeaa ja ravintola kivalla paikallakin, joten toivon, että (ainakin) hampurilainen jätettäisiin pois listalta tai rakennettaisiin annos kokonaan uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0

Kelvollinen ravintola hyvällä paikalla. Yrittää miellyttää kaikkia, kaljaa juovista röökiä kiskovista nuorisoporukoista illastajiin. Me kuuluimme jälkimmäisiin. Ruoka oli hyvää, tosin annoskoko esim. possussa olisi kyllä voinut olla suurempikin hintaan nähden. Ei nyt kuitenkaan mikään fine dining -paikka ole kyseessä, eihän pöydissä ole liinojakaan... Toisaalta kanasalaatti oli hyvinkin riittävän kokoinen. Kun annoksissa näyttää olevan merkittäviäkin kokoeroja, helpottaisivat jonkinlaiset grammamäärät menussa vertailua ja tilaamista. Pienenä miinuksena voi mainita aivan liian lämpimänä tarjoillun punaviinin. Sisustuksessa on nähtävästi tähdätty vähäeleiseen tyylikkyyteen. Tulos on kalsea, etenkin terassilla. Kun rakennuskaan nyt ei mikään arkkitehtuurin riemuvoitto tosiaankaan ole, voisi sisustusta yrittää vähän jotenkin pehmentää. Nyt ravintola on hieman "sieluton" ja kylmä. Ystävällinen henkilökunta kuitenkin parantaa viihtyvyyttä. Hinta-laatusuhde yleiseurooppalaisessa vertailussa huono, mutta suomalaisella nykymittapuulla arvioituna ihan ok. Voisin mennä uudestaankin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 27.07.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Satamapuistonkatu 3, 57170 Savonlinna - Reitti
http://www.ravintolawaahto.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita