Uusimmat arvostelut: Savonlinna

Rafio1948
3 arvostelua

Maukas, raikas ja runsas muikkuateria tuoreista raaka-aineista. Makunautintoja täydensi talon oma tumma olut. Nopea ystävällinen palvelu ja viihtyisä valoisa ympäristö lasiseinien ansiosta.

Jos tulee asiaa Savonlinnaan poikkean toisenkin kerran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 25.09.2017
Arvosana: 0
Poiju
39 arvostelua

Sillansuu ei ole ruokaravintola, vaan perheomisteinen laadukas aikuisten olut- ja viskiravintola. Torstai-illat ovat Sillansuussa legendoja torstaioluen merkeissä. Siltsu järjestää yhteistyössä VYSin kanssa vuosittain muutamia viskitastingejä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.09.2017
Arvosana: 0
Poiju
39 arvostelua

Legenda Savonlinnassa. Caperossa uuni oli kuumana jo silloin, kun pizzerioita ei ollut joka kulmalla. Capero on nimenomaan pizzeria, ei ristorante eikä kebab-pizzeria. Salaatit ovat raastetasoa, mutta pizzat miestäni oikein maistuvia. Tasaisen suosittu myös lounasaikaan, kesäisin nostalgiakesäsavonlinnalaiset välillä täyttävät paikan ruuhkaan asti - muina aikoina pizza tulee pöytään nopeasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.09.2017
Arvosana: 0
Poiju
39 arvostelua

Posse on lounaspaikka. Lounaalla lämmin ruoka ja keittovaihtoehto. Salaattivalikoima astetta monipuolisempi kuin useimmissa muissa lounaspaikoissa Savonlinnassa aasialaissävytteiden ansiosta. Mukava ja rento henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 24.09.2017
Arvosana: 0