Keittiö auki

Amarillo

tex mex
Arvosana 2.4 / 5

Arvostelut (21)

Hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.03.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Vielä pari vuotta sitten oli hyvää ruokaakin jtuli käytyä lähes kerran viikossa. Nyt lista uusittu ja annokset vaikuttavat olevan suoraan pakaste altaasta vedettyjä ja mikrossa lämmitettyjä. Paikka on kyllä viihtyisä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2015
Arvosana: 0

Otin Surf 'n' Turf-annoksen ja petyin todella pahasti. Annoksessa luki että "Naudan ulkofilee kohtaa jättikatkaravunpyrstöt. Makua täydentävät lämpimät kasvikset."

Pyysin pihvini mediumina ja sain eteeni annoksen, jota edes koira ei söisi. Pihvi oli paistettu kypsäksi ja oli noin 2-vuotiaan lapsen kämmenen kokoinen. Ravunpyrstöjä annoksessa oli kokonaiset NELJÄ kappaletta. Kasvikset oli paistettu (?) niin löysiksi että eivät edes koossa pysyneet.

Koko komeuden kruunasi aivan järkyttävä määrä ranskalaisia; liekö keittiö tajunnut että muuten ei nälkä lähde. Koko "komeus" maksoi lähemmäs 30 €.

Luulisi, että ketjuravintoloilla olisi jonkinaliset standardit ruoan suhteen, mutta näköjään ei.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 27.03.2015
Arvosana: 0

Paikka minne menee, kun ei muutakaan keksi. Varma valinta ystäväseurueen kanssa, jossa jokaiselle pitää löytyä jotain ruokalistalta... mutta jos haluaa ikimuistoisen hyvää ruokaa sekä sujuvaa ja ystävällistä palvelua, valitse toinen paikka.

Meidän lisäksemme oli paikalla ehkä kaksi muuta pöytää ja tuntui, ettei tarjoilijalla ollut aikaa meille laisinkaan. Saimme odottaa ikuisuuden ennen kuin tilausta tultiin edes kyselemään. Jossakin vaiheessa käännyimme molemmat vain seuraamaan kuinka tarjoilijat kiinnittivät aikaansa enemmän jutusteluun toistensa kanssa kuin työntekoon.

Ruoka oli suht' hyvää, muttei mitään erikoista. Talon oma viini oli maistuvaa. Ruokalista oli loppujen lopuksi hyvin tylsä, eikä innostanut laisinkaan.

Tuttu, turvallinen ja tylsä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.01.2015
Arvosana: 0

Hinta/laatuun katsottuna ihan suositeltava paikka.
Annokset hyvänkokoisia ja ihan hyvin valmistettu. Monia ruokalajeja en ole kokeillut mutta Burger ja pihvi annokset pääasiassa hyviä. Jos hifistellä tarvitsee, niinkuin tämä yksi lampaan niellyt, niin voi kävellä viereiseen tupaan fransmanniin. Suosittelen paikkaa Mihin kellonaikaan tahansa. Suosittelen myös pöytävarausta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 21.04.2014
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa hyvällä palvelulla. Hieman ylihintaista, mutta maistuuhan täällä aina välillä käydä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 22.03.2014
Arvosana: 0

Viimeksi söin jotain kanaruokaa, ja se oli todella kuivaa. Alkupalaakin voisi vähän välillä muuttaa, ei aina jaksa maissisipsejä ja salsakastiketta. Palvelu ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.03.2014
Arvosana: 0

Kävimme syömässä ennen teatteriin menoa ja kaikki meni ihan nappiin. Ruoka oli hyvää ja tarjoilijat ystävällisiä. Yksi parhaista ravintola käynneistä. Kiitos kaikille.
t. Vaasalaiset

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.02.2014
Arvosana: 0

Big Burgerit ollut aina "ihan jees". Viimeksi tuli kokeiltua perinteistä pippuripihviä => virhe. Lautanen tulvi kermakastiketta ja kermaperunoita. Mauton pihvi. Vetisiä uunikasviksia. Ei todellakaan vastaa 35€ odotuksia. Toki tätä luvattiin?

Ensi kerralla tuttu ja turvallinen, Cowboy sampler.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 18.10.2013
Arvosana: 0

Ruokaa sai odotella melko kauan. Tilasimme ribsejä ja entrecotê-pihvin. Ribsit oli hyviä, mutta annos ei ollut niin tuhti kuin menussa annettiin ymmärtää. Pihvi oli vähän pettymys, sitkeähkö eikä kovin maukas (Hereford from Uruguay- pakastelihaa).

Tarjoilijat tuntuivat mieluummin juttelevan keskenään kuin palvelevan ripeästi asiakkaita. Musiikki oli liian lujalla.

Ei ole Suomen parhaimpien Amarillojen joukossa ainakaan tällä hetkellä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 08.03.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kauppatori 1-3, 60100 Seinäjoki - Reitti
http://www.amarillo.fi/seinajoki.html