Ei tietoa

Päivin Kammari

Arvosana 2 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella huonoa palvelua. Sisään mennessä saimme vain katseen, ei tervehdystä ei mitään. Ruokalistat pöytään saimme hakea itse Aikamme odotettua tarjoilija tuli hyvin kyllästyneen oloisena kysymään tilaustamme. Ensimmäiseksi hän ilmoitti, että pastaa ei ole saatavilla, koska on ollut niin kiire, ettei ole ehditty keittämään. Eikö pasta keitetäkkään tuoreena...Päivin kammarin nettisivuilla sanotaan, että "a la carte -lista tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia pihvejä, pastoja, kala -ja kasvisruokia. Listalla oli tasan yksi kasvisruokavaihtoehto, mikä oli pastaa. Kysyimme voiko sitten tehdä jotakin muuta kasvisruokaa, niin kuulemma ei. Millainen lienee kokin ammattitaito, jos ei osaa soveltaa. Lukuisista käymistäni ravintoloista tämä oli ensimmäinen, missä ei löytynyt oikeasti mitään vaihtoehtoa.Tarjoilija totesi siinä, että kannattaako jäädä, jos yhdelle ei löydy ruokaa. Mahtaa tällä pienellä paikalla mennä hyvin, kun on varaa päästää 6 asiakasta pois. Meidän jälkeemme ei näyttänyt tulevan asiakkaita ja yksi isompi seurue teki lähtöä. Nettisivuilla ei pyydetty tekemään tekemään pöytävarausta, vaan saa päinvastaisen mielikuvan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.08.2015
Arvosana: 0

Erittäin asiallista asiakaspalvelua ja todella maittava pihvi, reissun paras ruokapaikka !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 25.11.2013
Arvosana: 0

Salissa meidän lisäksi oli vain yksi seurue, mutta siitä huolimatta kesti 40 min saada ruokaa. Muuten ongelmaa ei olisi ollut, mutta ruoan myöhästymisestä tultiin ilmoittamaan vasta 30 min tilauksen teosta, ja ilmaisimme meillä olevan kiire. Ruokien myöhästymistä ei huomioitu laskussa mitenkään, pelkästään pahoiteltiin ruokia tuodessa pöytään. Ravintolaan meidän jälkeen saapuneet henkilöt saivat ruoat meitä ennen.

Kun ilmaisimme kiireestämme, ravintoloitsija kehotti ajamaan ylinopeutta kuroaksemme menetetyn ajan kiinni, mikä oli mielestäni asiatonta.

Ei tarvitse mennä toisten.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 28.08.2013
Arvosana: 0

Viihtyisä mutta ahdas ruokapaikka. Lounas seisovasta pöydästä. Ei lapsiperheille. On myös hyvä kahvipaikkana.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.01.2012
Arvosana: 0

Listan katkarapusalaatti oli yllättävän maukasta. Lounaan vuohenjuustotomaattikeitto oli myös hyvää. Päivin kammari oli Sodankylän elokuvajuhlien viikon paras paikka muikkukioskin ohella. Hinnat a la carte -listalla olivat kyllä aika suolaiset, tuli mieleen oliko niitä tarkistettu elokuvajuhlien vuoksi? joka tapauksessa voin suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.06.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Jäämerentie 11, 99600 Sodankylä - Reitti
http://www.paivinkammari.fi/