Avautuu 06:00

ABC Härkähovi kahvila-ravintola

Arvosana 1.3 / 5

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Lehtipihvi oli ok mutta sen päällä oleva maustevoi vanhentunutta. Lapsen nakkilihapullavarras-annoksen tomaatit vanhoja, perunanaamat ihme mössöä josta piti miettiä mitä se sisältää. Puolison metsästäjän pihvi ok, kasvikset oli sen makuisia että oli otettu pakastimesta ja heitetty pannulle jolla oli paistettu kuukausi jotain muuta ruokaa, ylipalaneita, kuvottavia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.07.2015
Arvosana: 0

Kävimme 6. 3.2014 ABC HÄRKÄHOVI Somero klo. 14.12 Otin kahvia ja juustosämpylän, joka oli todella heikkotasoinen juustoa oli n. 3 cm suikale välissä ja salaattia oli oikein runsaasti kurkkua 2 paksua siivua. Vaimoni tilasi Pekoni hamurilaisen (ateria) Tämä oli myös vain jotakin mössöä. Valitimme tarjoilijalle paikanpäällä ja vastaus oli EI VOI MITÄÄN. Olemme käyneet jo vuosia Someron ABC:llä
syömässä kesäisin, kun mökkimme on myös Somerolla. Mutta nyt taisi sekin lysti loppua tähän. Mistä syystä Someron ABC stä on tullut näin heikkotasoinen paikka.? ps. sämpyläkin oli taikinaa sisältä

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 07.03.2014
Arvosana: 0

Listan Härkää Rucola on baarissa aivan liian kallis, kun sen saa parempana useammasta ravintolaskin samaan hintaan ilman, että täytyy kantaa tarjotin pois pöydästä. Uskomaton tämä lammaskansa, joka käy yhä enevissä määrin tämän ketjun kuppiloissa, jonka ainut palvelu on rahastus kassalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 20.09.2011
Arvosana: 1

Abc-pannupitsaa pitkästä aikaa, harmi vain ettei kumpikaan tilatuista pitsoista ollut tarpeeksi kauaa uunissa, vaan oli haaleata, eikä juusto ollut ehtinyt sulaa kunnolla..
Sisusta ja muu oli perus abc-tasoa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.03.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita