Suljettu nyt

Ravintola Verkahovi

lounasravintola
Arvosana 4.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (6)

Lounaspaikkana aivan ehdoton ja nopea. Auton sain eteen ,kiekkopaikka mutta aika riittää koska syömään pääsee heti. Nopeaa ja hyvää, raikkaat itse tehdyt salaatit, keitto, lämpimät ruoat , juomat, kahvi ja jälkiruoka taisi olla 9,70€ ja hyvää oli :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 07.08.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Positiivinen kokemus. Kaikki suuhunpantavaksi tarkoitettu hyvän makuista ja tuoreen oloista. Sunnuntai pöytä aika hintava mutta runsas. Hinta/laatusuhde kuitenkin kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 21€ Lisätty: 17.11.2013
Arvosana: 1

Ihanat salaatit ja kalapöytä oli kerrassaan mainio. Lämpimät ruuat olivat hyviä ja valikoima oli vähintääkin riitävä. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 06.11.2013
Arvosana: 0

En millään voi uskoa tuota edellistä kommenttia todeksi, sillä olemme Verkahovissa käydessämme päin vastoin ihailleet paikan ystävällistä palvelua ja sitä asennetta millä vanhuksia ja liikuntarajoitteisia palvellaan. Ruoka on hyvää ja erityisesti salaatit vaihtelevia ja raikkaita. Parkkipaikkoja saisi olla enemmän, siinä haastetta taloyhtiölle, tarjoiljan vika se ei toki ole. Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 19.11.2012
Arvosana: 0

Olimme kolmen hengen seurueena lounaalla. Kantahenkilökunnan käytös oli pöyristyttävää! Mukanamme oli vasta sairaalasta kotiutunut, vakavasti sairas äitini joka kärsii mm. huimauksesta. Kaiken lisäksi hän saapui paikalle rollaattorilla. Kassa kohteli häntä kuin humalaista. Lähtiessämme ilmaisimme asiasta harjoittelijatytölle joka pyyteli anteeksi henkilökunnan puolesta. (Hänen käytöksensä oli moitteetonta.) Asian hämmästyttävyyttä lisää se, että ravintola sijaitsee Verkahovissa jossa asuu pääosin seniori-ikäisiä ihmisiä. Kokemus sai äitini karttelemaan julkisia paikkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 18.11.2012
Arvosana: 0

Mukava yksityinen ravintola, paljon työssäkäyvää porukkaa lounaalla. Täällä saa rahalle vastinetta , salaatit plussaa, ruoat maistuvia, ja jälkiruoka sekä kahvi vielä samaan hintaan, nam.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.07.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Verkatehtaankatu 4, 20100 Turku - Reitti
0505257650
http://www.maijalaine.net/verkahovi.htm

Vaihtoehtoisia ravintoloita