Ei tietoa

Woolshed Turku

australialainen gastropub
Arvosana 3.7 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (6)

Hyviä hampurilaisia sopu hintaan, varsinkin tarjouspäivinä (esim. ma-ti kaikki burgerit 10e). Parilla kerralla paikka on kuitenkin ollut täynnä niin olemme joutuneet menemään muualle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 17.08.2017
Arvosana: 0

Hyviä hampurilaisia, joita saa sopuhintaan myös lounaaksi. Hanassa useita erinomaisia oluita, joita ei muualta saa. Hyvä palvelu ja henkilökunta luo rennon ja mukavan tunnelman.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 25.03.2017
Arvosana: 0

Laadukkaita burgereita rennossa ympäristössä. Turun uusimpiin ravintolauutuuksiin lukeutuva Helsingin vastaavan ravintolan ”pikkusisko” tarjoaa Suomessa harvemmin tarjolla olevaa perinteistä australialaista ruokaa ja tunnelmaa. Ruokalista on todella houkutteleva ja herkullinen ja tarjoaa poikkeuksellisia annoksia mm. surf&turf -annosten muodossa. Ravintolalla on erinomaisia tarjouksia aina viikon eri päiville, jolloin pääsee nauttimaan maukkaita ruokia verrattain edullisesti. Myös juomalista on kattava.
Itselle valikoitui näin ensimmäisellä kerralla ns. perusburgerina johannesburg ”braai” burger, mikä sisälsi sisältä pehmeän ja pinnalta rapeaksi paahdetun itsetehdyn sämpylän välissä 180g naudanliha pihvin mediumiksi paistettuna, salaattia, tomaattia, pekonia, juustoa, karamellisoitua sipulia ja BBQ-kastiketta. Annokseen sisältyi myös rapeat ranut ja salaatti. Tämä oli oikein mukava poikkeus valtavirtaan. Annos tarjottiin miehekkäästi peltitarjottimelta (+ ranut peltikupissa), mikä soveltui edelleen oikein hienosti ravintolan henkeen. Annos kokonaisuudessaan oli erittäin maukas ja laadukkaista raaka-aineista tehty. Todella hyvä burgeri!
Ravintolan paljon käsittelemätöntä puuta ja aaltopeltiä sisältävän sisustuskin henkii mukavan rennolla tyylillä australialaista henkeä. Seinillä pyörii tarjonnan mukaan aina jotain urheilua, joten tunnelma rennon sporttibaarinen. Äänimaailma oli kuitenkin miellyttävän rauhallinen.
Henkilökunta oli ystävällistä, vaikka heidän kanssaan ei tullut asioitua muuta kuin tiskillä johtuen paikan itsepalvelu-luonteesta. Tilaukset tosiaan hoidettiin tiskiltä ja myös ruokailuvälineet ynnä muut mausteet haettiin itse pöytään. Tämä ei mitenkään haitannut vaan istui hyvin paikan luonteeseen.
Voin varauksetta suositella paikkaa kaikille aussityylistä tai hyvästä konstailemattomasta ruuasta pitävälle!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.12.2016
Arvosana: 0

Rento paikka, johon tekee mieli poiketa oluelle ja burgerille, pihville tai hummerille. Paljon odotuksia mukavampi, eikä baarimaisessa ympäristössä kaivannut pöytiintarjoilua. Erittäin ystävällinen henkilökunta ja annokset tulivat nopsaan. Testasimme hummerit ja pihvin ja molemmat olivat herkullisia. Pihvin kypsyys oli täydelliinen ja hummerit koukuttavan maukkaita. Ravintolan alepäivät houkuttelevat käymään pihvillä useamminkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.07.2016
Arvosana: 0

Piristävää, että Turun hampparitarjontaan tulee paikka, jossa kaikki tehdään itse eikä vaan koota teollisista puolivalmisteista.
Annokset olivat järkevän kokoisia ja ihan kivasti koostettuja. Hampparit olivat hyviä ja laadukkaita, mutta eivät ehkä ihan vastanneet odotuksia. Pienellä hiomisella varmaan se VAU-efektikin tulee.

Paikka on melko hälyinen eikä houkuttele viihtymään pidempään. Asiakaspalvelu on minimaalista, joskin ystävällistä; asiakas saa hoitaa suurimman osan töistä itse. Hintataso ei ole edullinen; varsinkaan oluiden osalta. Toisaalta, laadusta joutuu aina myös maksamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 18.06.2016
Arvosana: 0

Tilasimme Avocado Bacon Burgerin ja Vegge Burgerin, joista varsinkin jälkimmäisen kohdalla odotukset eivät olleet kovin korkealla (kasvishamppareiden taso kun on kautta linjan valitettavan surkea). Annokset tulivat nopeasti ja yllätyimme positiivisesti. Molemmissa burgereissa oli paljon hyvää: hyvä sämpylä, lihaversiossa erittäin mehukas ja maukas pihvi ja miellyttäviä lisukkeita. Molemmat hampuriaiset olivat ehdottomasti yleisen tarjonnan parhaimmistoa. Parannettavaakin on: ylimääräisetä tavaraa oli hamppareissa hieman liikaa. Juomia en täältä tilaisi, esim. normaali Karhu-tuoppi 7,50 €!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.06.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Yliopistonkatu 29b, 20100 Turku - Reitti
040 593 6046
http://www.woolshed.eu/