Keittiö auki

Woolshed Turku

Australian Gastropub
Arvosana 4 / 5

Woolshed - Australian Gastropub. First things first, we are passionate about beer! We serve up an array of independent local and international craft ales, lagers, stouts, wheat beers and ciders.

Proper burgers served the way it should be! Internationally themed burgers with all sorts of filling. Minced and hand pressed daily for freshness. Probably the tastiest burgers in town....

Reef and Beef. Steak and Lobster. The best of both worlds. Succulent north Atlantic wild caught lobsters and prime cut imported beef


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot
Ilmainen wifi

Arvostelut (10)

Syö 10:llä tarjouksessa oli lohisalaatti. Lohimedaljonki vihreällä pedillä eli puolet kaaliraastetta, puolet vihreää salaattia ja 4-5 kokonaista kirsikkatomaattia. Ei salaatinkastiketta, ei mitään. Lohi maistui hyvältä, mutta "salaatti" oli pettymys. Melko riisuttu annos.
Paikka oli täynnä ja onneksi oli pöytävaraus. Ilma oli käryisä, palvelu kiireistä - eikä ihme - mutta ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.10.2019
Arvosana: 0

Paikka maanantaina melkoisen täysi jopa, eipä ihme sillä tarjousmeininki toimii.

Koska kaikki buget edukkaaseen hintaan, eipä sitä juuri vaihtoehtoja edes listalta katsella. Päivän valinta flaming hell burger. Odotukset ovat pelonsekaiset johtuen että listassa annos kuvitettu kohtalokkaan oloisesti kolmella chilin kuvalla, nimestä nyt puhumattakaan.

Ensipuraisu on lupaavan tulinen, mutta loppua kohden polte kyllä tasaantuu ja pelot kaikkoavat. Hampparin sisältämät muut ainekset kuten creme fraiche tasaavat poltetta, joten ruokailu on sujuvaa. Sivulla ranet ihan perus-OK ja lisukesalaatti vähän mitäänsanomaton.

Palvelu oli rentoa, tiskiltä tilattiin englannin kielellä. Jalkapalloa ruuduilta, sisustuksella haettu letkeää pubimenoa, ja hetkeksi sitä unohtaakin että todellisuudessa ollaan turkulaisen ostarin kulmalla isojen ikkunoiden äärellä.

Kokonaisuutena, tarjoushamppareilla ehdottomasti käymisen arvoinen, muuten ei ehkä mitenkään poikkeuksellinen muihin vastaaviin verraten...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 06.06.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ok safka. Kaikki tilaukset baarista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.03.2018
Arvosana: 0

Hyviä kasvishampurilaisia. Myös tarjouksia eri päiville!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 26.02.2018
Arvosana: 0

Hyviä hampurilaisia sopu hintaan, varsinkin tarjouspäivinä (esim. ma-ti kaikki burgerit 10e). Parilla kerralla paikka on kuitenkin ollut täynnä niin olemme joutuneet menemään muualle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 17.08.2017
Arvosana: 0

Hyviä hampurilaisia, joita saa sopuhintaan myös lounaaksi. Hanassa useita erinomaisia oluita, joita ei muualta saa. Hyvä palvelu ja henkilökunta luo rennon ja mukavan tunnelman.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 25.03.2017
Arvosana: 0

Laadukkaita burgereita rennossa ympäristössä. Turun uusimpiin ravintolauutuuksiin lukeutuva Helsingin vastaavan ravintolan ”pikkusisko” tarjoaa Suomessa harvemmin tarjolla olevaa perinteistä australialaista ruokaa ja tunnelmaa. Ruokalista on todella houkutteleva ja herkullinen ja tarjoaa poikkeuksellisia annoksia mm. surf&turf -annosten muodossa. Ravintolalla on erinomaisia tarjouksia aina viikon eri päiville, jolloin pääsee nauttimaan maukkaita ruokia verrattain edullisesti. Myös juomalista on kattava.
Itselle valikoitui näin ensimmäisellä kerralla ns. perusburgerina johannesburg ”braai” burger, mikä sisälsi sisältä pehmeän ja pinnalta rapeaksi paahdetun itsetehdyn sämpylän välissä 180g naudanliha pihvin mediumiksi paistettuna, salaattia, tomaattia, pekonia, juustoa, karamellisoitua sipulia ja BBQ-kastiketta. Annokseen sisältyi myös rapeat ranut ja salaatti. Tämä oli oikein mukava poikkeus valtavirtaan. Annos tarjottiin miehekkäästi peltitarjottimelta (+ ranut peltikupissa), mikä soveltui edelleen oikein hienosti ravintolan henkeen. Annos kokonaisuudessaan oli erittäin maukas ja laadukkaista raaka-aineista tehty. Todella hyvä burgeri!
Ravintolan paljon käsittelemätöntä puuta ja aaltopeltiä sisältävän sisustuskin henkii mukavan rennolla tyylillä australialaista henkeä. Seinillä pyörii tarjonnan mukaan aina jotain urheilua, joten tunnelma rennon sporttibaarinen. Äänimaailma oli kuitenkin miellyttävän rauhallinen.
Henkilökunta oli ystävällistä, vaikka heidän kanssaan ei tullut asioitua muuta kuin tiskillä johtuen paikan itsepalvelu-luonteesta. Tilaukset tosiaan hoidettiin tiskiltä ja myös ruokailuvälineet ynnä muut mausteet haettiin itse pöytään. Tämä ei mitenkään haitannut vaan istui hyvin paikan luonteeseen.
Voin varauksetta suositella paikkaa kaikille aussityylistä tai hyvästä konstailemattomasta ruuasta pitävälle!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 06.12.2016
Arvosana: 0

Rento paikka, johon tekee mieli poiketa oluelle ja burgerille, pihville tai hummerille. Paljon odotuksia mukavampi, eikä baarimaisessa ympäristössä kaivannut pöytiintarjoilua. Erittäin ystävällinen henkilökunta ja annokset tulivat nopsaan. Testasimme hummerit ja pihvin ja molemmat olivat herkullisia. Pihvin kypsyys oli täydelliinen ja hummerit koukuttavan maukkaita. Ravintolan alepäivät houkuttelevat käymään pihvillä useamminkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.07.2016
Arvosana: 0

Piristävää, että Turun hampparitarjontaan tulee paikka, jossa kaikki tehdään itse eikä vaan koota teollisista puolivalmisteista.
Annokset olivat järkevän kokoisia ja ihan kivasti koostettuja. Hampparit olivat hyviä ja laadukkaita, mutta eivät ehkä ihan vastanneet odotuksia. Pienellä hiomisella varmaan se VAU-efektikin tulee.

Paikka on melko hälyinen eikä houkuttele viihtymään pidempään. Asiakaspalvelu on minimaalista, joskin ystävällistä; asiakas saa hoitaa suurimman osan töistä itse. Hintataso ei ole edullinen; varsinkaan oluiden osalta. Toisaalta, laadusta joutuu aina myös maksamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 18.06.2016
Arvosana: 0

Tilasimme Avocado Bacon Burgerin ja Vegge Burgerin, joista varsinkin jälkimmäisen kohdalla odotukset eivät olleet kovin korkealla (kasvishamppareiden taso kun on kautta linjan valitettavan surkea). Annokset tulivat nopeasti ja yllätyimme positiivisesti. Molemmissa burgereissa oli paljon hyvää: hyvä sämpylä, lihaversiossa erittäin mehukas ja maukas pihvi ja miellyttäviä lisukkeita. Molemmat hampuriaiset olivat ehdottomasti yleisen tarjonnan parhaimmistoa. Parannettavaakin on: ylimääräisetä tavaraa oli hamppareissa hieman liikaa. Juomia en täältä tilaisi, esim. normaali Karhu-tuoppi 7,50 €!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 12.06.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Yliopistonkatu 29b, 20100 Turku - Reitti
040 593 6046
http://www.woolshed.eu/

Vaihtoehtoisia ravintoloita