Ei tietoa

Yipin Xiang

thai & kiinalainen
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (1)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yksi vakkarilounaspaikoista Turussa käydessä. Saattaa olla jotakin sukua kirjaston kupeessa olevalle China & Thai Palacelle, ruokalistat ovat kovin samanlaiset.

Sunnuntaina lounasaikaan syömässä. Paikka oli, kuten yleensäkin tuohon aikaan, melko täynnä, koska ihmiset pitävät paikan buffasta. Me tilasimme kuitenkin listalta.

Palvelu oli ystävällistä ja suhteellisen nopeaa, kuten yleensäkin. Paikka oli siisti ja pöydät tyhjennettyjä edellisten syöjien jäljiltä.

Minä otin thailistan annoksen 32, joka sisälsi kasviksia ja cashew-pähkinöitä, tulisuus oli merkitty kahdeksi chiliksi. Ystävälle valikoitui tällä kertaa thailistan annos numero 35, tofua ja kasviksia keltaisessa currykastikkeessa, joka oli tulisuudeltaan yhden chilin annos.

Totutun mukaisesti ruoka oli valmistettu tuoreista raaka-aineista, ja tofupaloissa ei oltu säästelty. Omassa annoksessani oli myös käytetty varsin mukavasti cashew-pähkinöitä. Ainoastaan bambu oli purkkitavaraa, ja se sallittakoon. Annoksen parsakaali oli hiukan jo ikääntynyttä: se ei vielä maistunut, mutta näkyi tarkemmin tarkasteltaessa.

Vanha suosikkipaikkamme yllätti tällä kertaa hiukan ikävämmin sillä, että meille tarjoiltu riisi oli kylmää, eikä kummassakaan annoksessa ollut hitustakaan tulisuutta. Voidaan spekuloida, että yhden chilin annos olisi ollut asiakkaiden yleisestä palautteesta johtuen miedommasta päästä, muttei se millään selitä sitä, ettei kahden chilin annoksessakaan ollut luonnetta laisinkaan. Vaikka me olimmekin listalta tilaavia tyypilliseen buffa-aikaan, niin mikäli listoilta tuolloin voi valita, tulee ruuan olla myös silloin yhtä laadukasta.

Toivottavasti tämä käynti oli vain säännön vahvistava poikkeus, ja ensi kerralla voimme olla tyytyväisiä ruokapaikkavalintaamme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.05.2014
Arvosana: 1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Skanssinkatu 10, 20730 Turku - Reitti
045-1791158
http://www.skanssi.fi/liikkeet/you-yi

Vaihtoehtoisia ravintoloita