EllenKellen

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Käymme työkaverin kanssa syömässä Starpizzassa kerran pari kuukaudessa ja siellä todellakin saa rentoutua. Tunnelma on rennon huoleton, kesäisin terassipaikkakin löytyy ja aina on palvelu ystävällistä asiakkaasta riippumatta. Salaattipöytä on kattava ja se kuuluu annokseen. Kaikki kokeilemani annokset ovat olleet maittavia ja laadukkaita, mutta erityisesti kebab saa kehuja. Työkaverini sanoin: kebab on todella laadukasta ja maukasta, kun vertaa mihin tahansa muuhun ruokapaikkaan, ranskalaiset ovat sopivan rapeita ja kastikekin todella herkullista. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 29.01.2016
Arvosana: 0

Ravintola: PH 7 lounasravintola

Ravintolassa oli mukava tunnelma ja se oli melko hiljainen. Plussaa oli, että auto mahtui helposti parkkipaikalle. Lounaaseen kuului pienehkö salaattibuffe ja lounas tarjoiltiin pöytään. Lounas oli asettelultaan ja maultaan selvästi keskiverto ketjuruokalaa tasokkaampi. Leivät olivat tuoreita. Jälkiruuaksi oli kahvia/teetä sekä pieni keksi, joka oli maukas. Isompaa jälkiruokaa toivoville jälkiruokaleivoksen olisi saanut 2,5 euron lisähintaan. Kaiken kaikkiaan mukava kokemus ja ystävällinen sekä nopea palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 19.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Asian Diamond thai-japani-kiina-intia

Olen käynyt useamman kerran syömässä Asian Diamondissa ja aina yhtä positiivinen yllätys. Henkilökunta on miellyttävää ja tehokasta ja sisustus on hyvin mielenkiintoinen kauniine yksityiskohtineen. Monenlaista aasialaista ravintolaa on tullut kokeiltua, mutta tämä paikka on jäänyt mieleen sekä tunnelmansa että ruokalajiensakin puolesta, jota myös seuralaiseni ovat aina kehuneet. Ruoka on erinomaista ja valikoima on suuri. Erityisesti Asian Diamondin jättiravut ovat suussa sulavia! Asian Diamondiin en varmasti kyllästy. Ehdottomasti yksi Suomen parhaista aasialaisista ravintoloista!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.01.2013
Arvosana: -1


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit