Jami

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Mami ravintola

Parmesaani-munakoisokeitto oli superhyvä, mutta pääruuan lohi/smetana ei yltänyt samaan, vaikka olikin keskivertoa parempi. Mukavan kokoinen seurusteluravintola. Mutta yksi asia jäi todella kiusaamaan. Tuli olo, että kanta-asiakkaita palvellaan paljon paremmin kuin outoja. Meidän pöytäämme uhrattiin 10 sekuntia, kun naapuripöydän kanssa jaksettiin rupatella. Muutenkin tuntui hiukan sisäänpäivän lämpiävältä. Mutta ruoka, joka on pääasia, oli oikein hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 07.12.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Sergio's Italialaista

Ensimmäinen ravintola jossa kävin Turkuun muuttoni jälkeen. Maissikana oli loistava, mutta jälkiruokalistalta en oikein löytänyt mieleistäni ja otin tiramisun, joka oli makuuni vetinen ja likööri puski läpi. Palvelu oli loistavaa, mutta hinnat ehkä hieman yläkanttiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 07.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Tintå viinibistro

Mukava, helposti lähestyttävä ravintola.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 07.12.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Yoki aasia-afrikka-latino

Pitkä maailmanympärimenu oli kerrassaan loistava. Loistavia makuja ja mausteet eivät kerrankin peittäneet alleen tuoreita raaka-aineita. Lisäplussaa siitä, että makuja oli todella ympäri maailmaa eikä oltu menty siitä, missä rima on matalin ja tyydytty pelkkään muodikkaaseen aasiaan. Pisteet olisivat hiponeet täydellistä, jos tarjoilija olisi huomannut tuoda pyytämättä pöytään lisää riisiä loppuneen tilalle. Nyt saaminen hieman kesti. Yoki kestää vertailun täysin Helsingin parhaitten etnisten ravintoloiden kanssa. Ehkä annoksiin voisi kehitellä kahta eri maustevahvuutta, sillä nyt sama annos olisi voinut olla minulle mausteisempi ja seuralaiselleni se oli ehkä nykyiselläänkin vahva esim tiikerirapujen kohdalla. Mutta kokonaisuutena kiitettävä suoritus. Poikkeuksellisen palveluhenkinen henkilökunta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 07.12.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)


Listat

Kirjanmerkit


Suosikit