Maaaza

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Story Kortteli moderni, pohjoismainen

Kreikkalainen salaatti oli perushyvää - liikaa fetaa tosin - ja vegeburgeriannos sienipihveineen sai kehuja, mutta tavallinen burgeriannos oli lievä pettymys, eikä burgerin sydän, eli pihvi tehnyt vaikutusta. Tunnelma mukavan rento ja näköala Narinkkatorille päin ainutkertainen. Palvelu oli mukavaa ja nopeaa. Keskiverto kokemus, joka ei kauheasti herättänyt mielipiteitä suuntaan tai toiseen. Voisin kuitenkin tulla toistekin helpon sijainnin puolesta, mutta lounaan sijasta nauttimaan mielummin leivosta ja kahvia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 12.02.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Mountain nepalilaista

Ihanaa ruokaa, usein käyneenä lähtenyt joka kerta pois ruokakokemukseen tyytyväisenä ja jopa hieman liian kylläisenä. Annoskoot ovat ehkä hieman liian tuhteja. Olen valinnut aina kana- ja kasvisannoksia, jotka ovat loistavia. Äyriäisistä pitävä ystäväni sanoo syöneensä yhden parhaan äyriäisannoksen täällä. Paikka on yleensä aika täynnä, joten ruuhka-aikoina joutuu odottelemaan. Ainoa kehitettävä puoli olisi miespuolisten tarjoilijoiden asiakaspalvelussa, joka on usein viileää ja väliinpitämätöntä. Tämä oli syy, jonka jälkeen ensimmäistä kertaa paikassa käydessäni ajattelin, että en ole varma tulisinko uudelleen. Otin huonon palvelun henkilökohtaisesti, mutta sittemmin olen oppinut, että palvelu on töykeähköä ihan yleiselläkin tasolla. Siitä välittämättä käymme aina syömässä nepalilaisemme täällä, koska ruoka ei ole koskaan pettänyt.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 12.02.2017
Arvosana: 0

Ravintola: Maya Bar & Grill latinoamerikkalaista

Menimme ravintolaan ystäväni kanssa kiireisimpään aikaan, lauantaina klo 18 jälkeen. Edellämme oli 7 pöytäseuruetta jonottamassa pöytiin pääsyä, mikä tarkoittaisi noin puolen tunnin odottamista, mutta halusimme siitä huolimatta jäädä jonoon. Ja odottaminen kannatti! Ehdimme noin vartin ajan siemailla tilaamiamme juomia pienen (ja ahtaan) baarin tiloissa, kun tarjoilija kutsui meidät pöytään. Vaihtoehtoja menussa oli runsaasti, joten valitseminen oli vaikeaa. Tilausta tultiin pyytämään nopeasti ja tarjoilijat olivat ruuhkasta ja kiireestä huolimatta ystävällisiä. Päädyin ottamaan hiilellä grillattua kanaa, bataattiranskalaisia ja kasviksia. Varma valinta, joka oli yksi parhaista Helsingissä syömistäni ravintola-annoksista. Kana oli täydellistä, bataatit olivat täydellisiä, pesto oli täydellistä. Annoskoko oli sopiva. Ystäväni tilasi vegaanisen tortilla-annoksen guacamolella ja tilasi erikseen bataattiranskalaiset. Hän piti kovasti ruoasta, mutta olisi kaivannut enemmän makua tortillan täytteisiin. Hänen mielestään annoskoko oli sopiva ekstrana tilattujen ranskalaisten kanssa, joten ilman niitä annos olisi jättänyt vielä tilaa vatsaan. Hinta-laatusuhde oli opiskelijan budjetilla parempi kuin erinomainen, tunnelma oli ihanan rento ja palvelu ystävällistä. Vihdoin löytyi sellainen varteenotettava, kauan kaivattu vakio-paikka, jonne voin viedä Helsinkiin muualta saapuvia ystäviäni hyvillä mielin syömään!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 12.02.2017
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit