Mamelukkikala

31 arvostelua

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (31)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Classic Pizza Itis italialaista, pizzaa

Varsin täynnä oleva paikka ennen joulua arki-iltana, mutta saimme mukavan pöydän. Pizzat olivat hyvät ja palvelu asiallista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 11.01.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Leonardo Bar Ristorante italialaista

Tunnelmaltaan viihtyisä paikka lauantai-iltana. Pizza ok. Gluteenittomasta pizzasta otettu lisämaksu, vaikka kokokin pienempi kuin normipizzassa. Lisähinnan olisi voinut myös mainita tilatessa. Astiat haettiin pois, ja sen jälkeen ei kukaan kiinnittänyt meihin huomioita puoleen tuntiin. Jälkiruokaa olisi voitu ottaa, mutta sitä ei tarjottu. Viimein kun tarjoilijan sai napattua, otettiin vain lasku....

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 20.03.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Basilika aasialaista

Groupon-diilillä kaksi kertaa saman viikon aikana syöty miso-keitto ja iso sushi-lajitelma. Laatu oli tasaisen hyvää, ja palvelu ystävällistä. Pyysimme lisää wasabia ja tarjoilija sanoi tuovansa. Ei tuonut, voi olla ettei ymmärtänyt? Varasin pöydän tuntia ennen kuin menin, puhelu oli varsin pitkä, odottelin langan päässä tovin, ennen kun sain vastauksen, onko tilaa vai ei. Mutta, Ihan kelpo hyvä paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 11.01.2015
Arvosana: 1

Ravintola: Grillsson pihvi, hampurilainen

Cityn syö-viikkojen tarjouspurilainen, huh huh! Pulled chicken on oikeasti jotain muuta, kuin harmaata, mautonta broilerpaistisuikaletta. Hampurilaisen välissä oli 3cm kokoinen pala salaattia. Ranskalaisia taisi lautasella olla peräti 15 kpl. Aika onneton oli annos. Voisi kuvitella, että tällainen ns.sisäänheittotarjous olisi ravintolan käyntikortti seuraavia käyntejä varten Nyt toimii päinvastoin. Suolaa meni valtavasti, että sai edes jotain makua. Kovasti on taso tipahtanut viime käynnistä. Esillepanossa harmitti, että alla oli tavalliset valkoiset lautaset, aiempien kivilaattojen sijasta. Ovathan ne varmasti raskaat tarjoilijoiden kantaa, mutta omalaatuiset ja tyylikkäät olivat. Nuiva vastaanotto baaritiskillä. Hieno miljöö, mutta mitä täällä on tapahtunut ruoan tasolle? Harmitti maksaa, edes se kymppi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 08.05.2015
Arvosana: 3

Ravintola: Sanna Engström Tmi kahvia, leivonnaisia

Kahvia ja pullaa on tullut täällä vedettyä. Ystävällinen palvelu. Vähän asiakaspaikkoja, mutta sille ei näissä tiloissa mitään mahda. Valikoimat hyvät, kahvi tuoretta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 08.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Grillsson pihvi, hampurilainen

Erittäin miellyttävä kokemus tuo cityn syöviikkojen ylikypsä possuburger.
Pieni miinus oli vetoisuudesta, kun pöytämme oli hyvin lähellä portaita.
Ravintolassa mukava tunnelma, hyvä valaistus jne.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 01.02.2014
Arvosana: -3

Ravintola: Cafe & Restaurant Piritta ruokaravintola ja kahvila

Lounasaikana, ei tiskiltä löytynyt mitään gluteenitonta. Ei suolaista eikä makeaa. Silloin on vaikea arvostella muuta kuin kahvia. Joka oli hyvää. Monessa paikassa on gluteenittomat vaihtoehdot tarjolla vitriinissä, jos niin ei ole, niin saa yleensä jonkun microssa sulatetun pullan/muffinssin, joka on jo niin nähty. Tämän kokemuksen pelossa, en tiedustele kassalta erikseen, onko mitään gluteenitonta. Moni kahvila on huomannut, että gluteenittomat vaihtoehdot menevät kaupaksi, muillekkin kuin keliaakikoille. Tästä voisi Piritta ottaa oppia. Erikoisruokavaliot huomioivat paikat ovat usein ihan täynnä väkeä. Sijainti, ja avarat ja valoisat sisätilat ovat plussaa. Kummastuttavaa on: todella matala tarjoululinjasto, josta kassa ei näe mitä asiakas on tarjottimelle kerännyt: tähystää sitä kattoon kiinnitetyn peilin kautta....

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 08.05.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Sunn skandinaavinen

Kävimme lauantai-iltana syömässä Tori-menun Groupon-diilillä. Emme ensin löytäneet ravintolan sisäänkäyntiä. Saavuimme täysin räjähtäneeseen baariin, (likaisia laseja jokaisella tasolla,käytettyjä suodatinpusseja jne), jossa hääri kolme tarjoilijaa, joista kukaan ei nostanut edes katsettaan tervehtiäkseen meitä. Odotimme kyltin neuvomina pöytiin ohjausta. Parin minuutin kuluttua meidät ohjattiin pöytään. Sali oli viihtyisä, valaistus oli miellyttävä. Valitettavasti sali oli niin täynnä, etten kuullut seuralaiseni normaalia puheääntä pöydän yli lainkaan.

Alkuruokana oli mitäänsanomatonta punajuurilientä. Erittäin pieni annos, keitoksi sitä ei voinut kutsua. Pääruoka oli possunposkea, epämääräisellä spelttivehnällä, ja listan mukaan rakuunakastikkeella, jonka tarjoilija esitteli sherrykastikkeena. Kastike ei maistunut kummaltakaan. Ei yhtään miltään. Liha oli hyvää, joskin suolaa olisi kaivannut.
Jälkiruokana oli sekava annos: suklaamousse kakku, unikonsiemenjäätelö, karamellisoitua appelsiinia ja mustaherukka hilloa. Jäätelö ei säväyttänyt, mutta moussekakku oli hyvää.
Erityisruokavalio huomioitiin hyvin.

Meitä palveli illan aikana kolme eri tarjoilijaa, joista kaikki olivat ystävällisiä ja mukavia.
Plussaa upeista näkymistä jos onnistuu saamaan ikkuna paikan. Täyttä hintaa en tästä maksaisi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 01.03.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Habibi (Forum) pika lähi-itä

Muutaman kerran olemme Habibissa käyneet. Tällä kertaa söimme kanapitan, ja kana-halloum-riisi-annoksen. Molemmat erinomaisia: maut kohdallaan ja ah ihana tuore korianteri! Kebabeja paljon syöneenä, voi sanoa että tässä on jo yritystä! Asiakaspalvelu on asiallista, ei mitenkään tylyä, tai erityisen lämmintäkään.
Vielä kun paikan muut puitteet: pöydät olisivat hyvin pyyhitty, eivätkä täynn rasvaisia sormenjälkiä, wc:n ovi olisi pyyhitty mustista sormenäljistä jne olisi tunnelmakin tässä pikkupaikassa kohdillaan. Myös sijainti aivan ulko-ovien läheisyydessä sai ainakin minut ruokailemaan takki päällä. Mutta Tänne mennään jatkossakin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.01.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Nepalilainen ravintola Bandipur nepalilaista

Groupon-diilillä kävimme syömässä oikei kelvollisen menun. (Popadomit,Alkukeitto,pääruoka,jälkiruoka,naan-leipä) Alkukeitot (kookoskasvis ja yrttikana) jäivät vaisuksi, mutta loppua kohti parani. Pääruoka tulinen kana oli eriomaista, ja annokset erittäin reilun kokoisia. Kaikkea ei jaksanut syödä. Naan-leipä oli tuoretta ja ihanaa! Alkuillasta paikalla ei ollut muita kuin me, joten paikka varmaankin suositumpi lounastajien keskuudessa.Paikka on varsin iso, joten isommallakin porukalla mahtunee.Sijainti on syrjäinen, mutta silti kävelymatkan päässä esim. Käpylän asemalta. Mukavan kokoinen terassi edessä. Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 26.08.2014
Arvosana: 1


Kuvat


Seuraajat

Seuraajat (1)