Misner

9 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Amarillo tex mex

Otin Surf 'n' Turf-annoksen ja petyin todella pahasti. Annoksessa luki että "Naudan ulkofilee kohtaa jättikatkaravunpyrstöt. Makua täydentävät lämpimät kasvikset."

Pyysin pihvini mediumina ja sain eteeni annoksen, jota edes koira ei söisi. Pihvi oli paistettu kypsäksi ja oli noin 2-vuotiaan lapsen kämmenen kokoinen. Ravunpyrstöjä annoksessa oli kokonaiset NELJÄ kappaletta. Kasvikset oli paistettu (?) niin löysiksi että eivät edes koossa pysyneet.

Koko komeuden kruunasi aivan järkyttävä määrä ranskalaisia; liekö keittiö tajunnut että muuten ei nälkä lähde. Koko "komeus" maksoi lähemmäs 30 €.

Luulisi, että ketjuravintoloilla olisi jonkinaliset standardit ruoan suhteen, mutta näköjään ei.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 27.03.2015
Arvosana: 0

Ravintola: Kiinalainen ravintola Shi Quan Shi Mei kiinalaista,sushia

Menimme lounasaikaan mieheni kanssa käymään ja ravintola oli sopivasti täynnä ihmisiä. Ravintola oli suuri ja istumapaikkoja riitti jokaiselle. Ruoka oli erittäin maukasta ja sushi oli kerrankin sopivan pieniksi muotoiltu, maku oli "perussushia". Ruokien laatu ja tarjonta yllättivät positiivisesti! Tulen käymään jatkossakin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 27.08.2013
Arvosana: 1

Ravintola: Classic American Diner (Seinäjoki) amerikkalaista

Sisustuksesta ja tarjoilijoista plussaa, ruuasta miinusta. Tilasimme miehen kanssa alkupaloiksi kouru- ja ristikkoperunat jotka olivat oikein maukkaita ja hyviä. Alkupaloiksi annos oli ehkä liian iso, mutta plussaa erikoisesta tarjottimesta.

Pääruoat olivat sitten aivan liian ylihinnoiteltuja tasoonsa nähden. Oma Angus Cheese Burgerini oli mauton ja "juusto" oli ohut viipale... jotain. "Fresh-cut" ranskalaiset maistuivat lähinnä palaneelle kuorelle, esim. suolaa tai bbq-maustetta ei niihin oltu laitettu lainkaan. Lisäkesalaattiin kokki oli sentään muistanut laittaa pippuria... liiankin kanssa.

Mieheni tilasi t-luu-pihvin, jonka toinen puoli oli, taaskin, maustettu liikaa pippurilla ja toinen puoli oli unohtunut maustaa.

Pihvi maksoi 27 €, joten olisimme toivoneet että se olisi edes maustettu kunnolla. Pihvin kypsyysastetta ei myöskään kysytty tilauksessa, vaan se tuotiin pöytään mediumina. Myös outo sivumaku pihvissä häiritsi.

Kaiken kaikkiaan kokemus jäi miinuksen puolelle ja raskaasti. Täyteen tultiin joo, mutta takaisin emme tule.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.11.2013
Arvosana: 0

Ravintola: Asian Diamond thai-japani-kiina-intia

Muutaman kerran tullut syötyä täällä ja aina on nälkä lähtenyt. Kerran, kun olin saanut vieraita ja kiertelimme ympäri seinäjoen keskustaa illalla yhdeksän aikaan yrittäen löytää auki olevaa ravintolaa, niin ainoastaan Asian Diamond suostui ruokkimaan seurueemme. Siitä suuri kiitos! Naan-leipä on erityisen maukasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 25.10.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Subway Torikeskus pikaruokaa

Hyvää ruokaa nopeasti. Mukavat asiakaspalvelijat, kiireessäkin jaksavat neuvoa niitä, jotka eivät ole yrityksen konseptista perillä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.10.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Kiinalainen Ravintola City Take Away perinteistä kiinalaista

Ihana asiakaspalvelija sekä hyvää ruokaa! Suosittelen lämmöllä. Uusittu sisustus on myös kivan näköinen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 25.10.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Pizzeria Piikki pizzabuffet

Samanlainen kuin Rax, taso kenties nykyään hieman parempi kuin ennen. Sopivan hintainen, sopii lapsiperheille ja nuorisolle. Loistaa keskinkertaisuudellaan. Taattua peruspizzaa, jolla lähtee nälkä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 25.10.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Coffee House Seinäjoki kahvila

Seinäjoen Coffee House tuntuu olevan hiemän köppäänen verrattuna esim. Jyväskylän vastaavaan. Tosi huonot valikoimat vitriineissä, vain pari suolaista ja makeaa vaihtoehtoa. Toivoisin kyllä että hieman petrattaisiin! Kaakao, jota itse aina juon, on myös mielestäni ylihinnoiteltua laatuunsa nähden, sitä ei tehdä itse vaan kone suhauttaa vesi-kaakao-seoksen kuppiin. Ei hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.10.2012
Arvosana: 0

Ravintola: FC Casa Grande italialaista

Merenelävä pasta on kerrassaan ihanan makuinen, suosittelen sitä lämpimästi! Myös jälkiruoaksi saamani suklaamousse oli todella, TODELLA maukasta! Palvelu pelasi ja sisustus oli kaunis. Suosittelen lämpimästi paikkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 25.10.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat