RaakaRane

2 arvostelua

Hiljainen & maistuva.

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (2)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: King Kebab pizza/kebab

Hyvä lafka! Toistaiseksi maistuvimmat kebut tällä syönyt. Rulla-kebab on mättöherkkuni ja asiakaspalvelu on ollut omalla kohdallani aina hyvä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.11.2016
Arvosana: -1

Ravintola: Mountain nepalilaista

Käsittämättömän hyvää ruokaa ja palvelua!

Astun sisään ja kassalla odottaa erittäin hymyilevä rouva joka on juuri viemässä ateriaa pöytään ja kohteliaasti kertoo ja osoittelee paikkoja joihin voin istahtaa. Tässä vaiheessa kuitenkin tokaisen että otan ateriani mukaan ja rouva ystävällisesti pyytää hetken odottamaan. Persoonanakin tämä henkilö on todella rauhaa säteilevä ja stressi on varmasti tuntematon käsitä hänelle. Mutta tosiaan, tilaan ruokani "Mountain Special Chicken" ja minut ohjataan yhteen pöytään odottamaan valmistumista - sillä välin tämä ihana rouva keittää minulle nepalilaista teetä joka oli aivan älytön plussa tälle palvelulle! Olin todella otettu.

Ruokani valmistuessa kiitän suuresti palvelusta ja ruuasta jonka jälkeen palvelu-rouva tulee avaamaan ulko-oven ja toivottavaa tervetulleeksi uudestaan.

Ruuasta: Sanoinkuvaamattoman hyvää! Päätin hakea piristykseksi kihlatulle täältä kotiin kyseisen annoksen ja voi sitä riemua. Söimme sitä yhdessä onnellisina ja sitä jäi vielä iltapalaksikin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 15.11.2016
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit