Thrifty86

1 arvostelu

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (1)

Ravintola: Koskenranta bistro, lounas, kahvila

Sijainti kiva, mutta varsinkin burgerannos luokattoman huono. Burgerin pihvi oli täysin mauton ja ylikypsä, vaikka piti olla medium. Pihvi oli myös reunoista palanut. Ymmärtäisin, jos välillä sattuu kärtsäämään mutta olen pari vuotta sitten syönyt saman annoksen ja yhtälailla epäonnistunut tekele oli silloinkin. Burgerin "cheddar" oli myös erikoinen tapaus, sillä se näytti ja oli paksuudeltaan aivan kuivuneen kananmunankeltuaisen näköinen ja täysin mauton. Lisäksi ihmettelen annoksen "maalaisranskalaisia", sillä aivan tavallisia pakasteranuja ne olivat, ja jos pakastepussissa lukee maalaisranskalaiset ei se niistä maalaisranskalaisia tee. Älkää siis tilatko kyseistä annosta jos paikkaan eksytte!!

Kannattaa myös syödä sisällä, sillä ihmisten jättäessä ruuan tähteet pihalle syötyään, pyörii lokkeja ja pikkulintuja riesaksi asti ulkopöydissä. Ihmettelen myös ettei henkilökuntaa ilmeisesti ole riittävästi pöytien putsaamiseen, sillä joka kerta pöydät ovat todella epäsiistejä tai sitten henkilökuntaa ei vaan kiinnosta. Henkilökunta vaikutti nimittäin varsin kyllästyneiltä työhönsä varsinkin tarjoilijoitten ilmeen ja olemuksen perusteella.

Paikassa olisi sijainnin puolesta potentiaalia, mutta toteutus on ruokien ja leivonnaisten laadun suhteen heikko. Hinnat ovat gourmet luokkaa, mutta toteutus sitä tasoa että kotona olisin syönyt paremmin. Ei näin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 13.07.2019
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit