Vertti

3 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: RantaKerttu amerikan kotimaista

Puitteiltaan loistava Rantakerttu on pilattu surkealla palvelulla. Ruoat ovat yleensä hyviä ja hinta hyvinkin kohdillaan, mutta asiakaspalvelu on nollaa: Olen useamman kerran soittanut varatakseni pöydän yli kymmenen hengen porukalle ja saanut vastauksen, että "meidän keittiö menee kiinni kymmentä minuuttia ennen tuloanne, joten ei käy. Ravintola menettää satoja euroja tällä ja potentiaalista asiakaskuntaa tällä tavalla. Käsittämätöntä!

Lisäksi henkilökunta on pallotellut ylhäällä istuvia asiakkaita alakertaan hakemaan juomia, ja alhaalla jonotettuamme on neuvottu menemään takaisin ylätiskille. Näin ei rakenneta asiakassuhteita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: cafe Linnan Talli itsetehtyä hyvää

Jättimäisiä munkkirinkilöitä ja muutakin hyvää aikuisten ja lasten mieleen. Leivonnaiset ulkonäöltään vähän kotikutoisia, mutta maukkaita. Oikein lämmin ja hyvä palveluasenne kahvilan tädilllä. Myyvät munkkeja myös mukaan, ainakin meidän käydessämme.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.03.2016
Arvosana: 0

Ravintola: Ravintola Kumari nepalilainen

Poikkeuksellisen mukava palvelu ja suussa sulavaa ruokaa. 3- ja 5-vuotiaat poikammekin otettiin lämmöllä vastaan, ja he söivät hyvällä halulla kormakanan. Kolmivuotias halusi vielä mangolassinkin, kun isikin otti. Kannatti pysähtyä matkalla Varkaudesta Turkuun. Tulemme toistekin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 20.08.2014
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit