Warper

4 arvostelua

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yleisesti: Varsin viihtyisän tuntuinen paikka. Ei yleensä ruuhkia lounasaikaan. Kotiruoka ja keitto ihan hyviä. Ei mitään erityisen huippua, mutta ei pahaakaan. Salaatti myös ok. Hinnan puolesta kotiruoka on yleensä kohdallaan.

Miinusta: Kalliimpaa ateriaa kehotan välttämään, kun siitä ei tule kuin pahamieli. Annokset ovat aina aivan liian pieniä, eivätkä erityisemmin säväytä laadullaan. Tietty kalliimmassa ateriassa keitto kuuluu myös hintaan, mutta tätä ei tarjoilja usein kerro asiakkaalle.

Plussaa: Välillä jälkiruoaksi tarjotaan perus jarrun/kiisselin/rahkan sijasta täytekakkua.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 06.01.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Hyve & Pahe wok-ravintola / kahvila

Hyvä lounaspaikka, mutta valitettavan ahdas tiloiltaan. Kiireisen lounastajan ei kannata nokkaansa tuonne työntää klo. 11 - 12:30 välissä, voi ruokatunti muuten venähtää.

Wokit hyviä ja täytteet saa itse valita. Lisäksi, jos ei nuudeleita halua, voi täyttää vaihtoehtoisesti toisen kupin kasviksilla. Annokset riittävän kokoisia, kunhan tajuaa täyttää sen kupin oikeasti täyteen. Lounasaikana ruokaan kuuluu vielä jälkiruoka kahvi/tee.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 06.01.2012
Arvosana: 1

Ravintola: Hotel Aada

Yksi suosikki lounaspaikoistani. Vähän hämärähkö sisustus, mutta paikkana siisti. Suosittu lounaspaikka ja välillä varsin täynnä. Ensimmäisellä kerralla ei ollut oikein selvää mihin maksetaan (sisäänkäynnit ulkoa ja kauppakeskuksesta).

Taso ei mielestäni juuri vaihtele ja salaattipyötä on varsin hyvä. Useimmiten ruuat ovat hyviä. Vaihtoehtoja on 4: keitto, kotiruoka, pasta ja päivän pihvi. Suosittelen testaamaan päivän pihviä. On mielestäni hinta/laatusuhteeltaan usein erittäin hyvä. Hintaan kuuluu myös perus kahvi/tee ja jälkiruokana usein jäädykettä/jarrua/jäätelöä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 06.01.2012
Arvosana: 0

Ravintola: Kerubin Keittiö

Kerubissa on tullut vuodenaikana lounastettua monta kertaa ja on yksi suosikki lounaspaikoistani Joensuussa. Ruoka on hyvää ja annoskoot ovat riittäviä. Salaattipöytä on vähän pieni, mutta useimmiten astetta parempi, kuin muiden paikallisten lounaspaikkojen salaattipyödät.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 06.01.2012
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat

Listat

Kirjanmerkit


Suosikit